pogledajte prvi trailer

Sin Kevina Costnera debitirao na filmu, zanimljivo je zašto ga je tata angažirao

27.02.2024 u 15:03

Bionic
Reading

Dva desetljeća nakon svog posljednjeg redateljskog angažmana slavni glumac ima novi film 'Horizon: An American Saga' i u njemu predstavlja svog sina

Prvi trailer za film 'pušten' je u ponedjeljak, a scene iz nadolazećeg western epa nude pogled na 15-godišnjeg sina Hayesa Costnera koji je debitirao na platnu.

Hayesov lik prkosi željama svoje majke (Sienna Miller) dok je njihov dom napadnut. Nakon što ga majka nagovara da joj se pridruži u podrumu kako bi se sakrio od napadača, mladić kaže: 'U redu je. Bit ću s tatom,' zatvarajući vrata podruma dok iza njega bukti vatra.

Izvor: Društvene mreže

Kevin Costner je pojasnio je da on i njegov sin igraju istog glavnog lika u filmu. Za People se našalio da je svom sinu dao ulogu kako bi s njim proveo kvalitetno vrijeme. 'Učinio sam to namjerno, kako bi se mogao družiti sa mnom', rekao je glumac. Također je istaknuo kako je njegov sin 'vrlo dobar' u svojoj ulozi.

Ostali glumci koji se pojavljuju u traileru su Luke Wilson, Danny Huston, Giovanni Ribisi, Michael Rooker i Sam Worthington, zvijezda 'Avatara'. Neke od najupečatljivijih slika u traileru prikazuju žene kako dišu kroz cijev sačmarice dok se skrivaju pod zemljom, kola koja vuku konji koja jure prerijom i Costnera kako revolverom raznosi šator pun neprijatelja.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju

'Horizon: An American Saga' je Costnerov četvrti redateljski projekt, nakon 'Dances With Wolves' iz 1990., 'The Postman' iz 1997. i 'Open Range' iz 2003 . Film je također Costnerov prvi projekt otkako je napustio hit seriju 'Yellowstone' nakon pet sezona, premda će se zadnjih šest epizoda serije emitirati u studenom. Costner je razvio projekt kao četiri dugometražna poglavlja koja pričaju kontinuiranu priču. Prvo poglavlje stiže u kina 28. lipnja, dok će drugo biti objavljeno 16. kolovoza.