Annie Costner

Prvi put u javnosti nakon rastave: Kevin Costner snimljen u posebnom društvu

01.03.2024 u 15:24

  • +2

Kevin Costner

Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što se i službeno rastao od Christine Baumgartner, Kevin Costner sve je vrijeme posvetio poslu i obitelji. U prvom javnom pojavljivanju nakon mukotrpne rastave, Costner je viđen sa svojom kćeri Annie te s bliskim prijateljem

Prošla je godina obilježena rastavom holivudskog glumca Kevina Costnera od Christine Baumgartner, bivše manekenke i dizajnerice nakita koja je od glumca potraživala ogromnu svotu novca kako bi njihova djeca mogla nastaviti luksuzan lifestyle na kakav su navikla. Od ogromne svote dogovor je sveden na nešto manje ogromnu, a bivši su supružnici nastavili sa svojim životima kao da se stresna rastava nije ni dogodila.

Christine je utjehu pronašla u susjedu Johnu Connoru, nedavno rastavljenom susjedu s kojim je već i bila na putovanju na Havajima, a Costner se bacio na posao te slobodno vrijeme provodi u društvu najbližih.

Jučer je zvijezda prvi put viđena u javnosti otkako se razveo od Baumgartner, a paparazzi su ga fotografirali tijekom druženja s 40-godišnjem kćeri Annie Costner te s nepoznatim prijateljem.

Društvo je fotografirano sjeverno od Santa Barbare u Kaliforniji u odlasku na zajednički ručak, a prijateljsko raspoloženje potvrđeno je opuštenim zagrljajima te nasmiješenim licima.

Inače, 40-godišnja Annie najstarija je Costnerova kći, a u filmsku je industriju krenula po očevom uzoru. Ona se bavi glumom, ali i produkcijom te odnedavno i trgovanjem nekretninama.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju