novi izazovi

Nema odustajanja: Costner nakon razvoda kreće u realizaciju ambicioznog plana

21.02.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Kevin Costner ozbiljno se bacio na posao te odlučio započeti projekt na kakav se odlučuju samo oni najhrabriji

Nerijetko ljudi nakon kraha braka procvjetaju, a isto se događa s Kevinom Costnerom koji je iz brakorazvodne parnice izašao kao pobjednik nagodivši se da iznos koji uplaćuje bivšoj supruzi bude znatno manji od onog koji je ona očekivala. Nakon razvoda, Costner je spreman ostvariti vlastite snove, a sada kreće i u realizaciju jednog!

Kako prenosi People, Costner gradi vlastiti filmski studio u St. Georgeu, otprilike 30 minuta izvan Nacionalnog parka Zion u Utahu. Kako je planirano, studio će nositi ime 'Territory Film Studios', a s gradnjom se počinje već ovog proljeća ili ljeta, ovisno o brzini procesa izdavanja dozvola za novi kompleks.

Costnerov plan nije izgraditi mali studio, već ozbiljnu investiciju od 152.750 četvornih stopa studijskog prostora u industrijskom kompleksu u blizini gradske zračne luke, a u kompleksu će se nalaziti i restoran.

Iako je glumac rođen u Kaliforniji, Utah ga je osvojila kada je tamo snimao svoju dugoočekivanu seriju 'Horizon: Američka saga'. Kako je bio suočen s izazovima pronalaženja mjesta za snimanje, shvatio je kako bi bila sjajna ideja tamo napraviti studio.

'Stavio sam pod hipoteku 10 hektara zemlje u Santa Barbari, gdje sam namjeravao sagraditi svoju zadnju kuću. Ali učinio sam to bez razmišljanja. To je mog računovođu bacilo u užasnu konjunkturu, ali to je moj život i ja vjerujem u ovu ideju i priču', otkrio je ranije glumac kojem je ovaj projekt posebno važan.

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju