VJERNA POTPORA

Izabel Kovačić pokazala kako provodi vrijeme u Katru do nove utakmice svog supruga

15.12.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Supruga Matea Kovačića i uspješna poduzetnica boravi u Dohi gdje je među ostalim na tribinama u bodrila Vatrene u utakmici protiv Argentine i do posljednjeg trenutka vjerovala u pobjedu. U iščekivanju novog derbija s Marokom, uživa u suncu i lepršavim modnim kreacijama svog brenda

Najistaknutija hrvatska WAG-sica (prema britanskom časopisu The Sun) u Katar nije došla sama, već sa sinčićem Ivanom koji je nedavno proslavio dvije godine, a tijekom Svjetskog prvenstva je pobrao sve simpatije s tatom, Mateom Kovačićem i na fotografijama i snimkama nakon utakmice s Brazilom.

Utakmicu s Argentinom Izabel je promatrala s tribina u društvu Ivane Vide i Silvije Brozović, a vrijeme do novog ogleda Vatrenih s Marokom ovog vikenda vrijeme krati uživajući u sunčanom vremenu. Jasno je kako ima odličan smisao za modu, kao i besprijekoran stil odijevanja, a ne propušta priliku reklamirati svoj brend Lunilou.

Nedavno je pokazala da se ondje druži sa suprugama kolega svog dragog. Objavila je fotografiju iz luksuznog restorana Cipriani, a na fotografiji su se mogle vidjeti samo ruke koje nazdravljaju pjenušcem.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX