U iščekivanju utakmice

Izabel Kovačić se javila nježnim videom iz Katra s 'magičnog mjesta'

09.12.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Stigao je dan 'd', najveća utakmica naših nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Kataru dosad. Vatreni od 16 sati igraju susret četvrtfinala protiv Brazila. Najveće podrške njihove supruge i djevojke, zaručnice već su u Dohi. Supruga veznjaka Chelseaja, Matea Kovačića

'Magično mjesto', opisala je svoj novi, neodoljivi video Izabel Kovačić. U njemu na pješčanoj plaži pozira sa sinom Ivanom kojeg je rodila prije dvije godine. 'Predivno! Koja emocija!', 'Kako je to slatko', 'Najslađa stvar koju sam vidjela danas', pišu joj pratitelji i ostavljaju brojne emotikone srca.

Izabel je označila lokaciju na kojoj boravi, a riječ je o luksuznom hotelu 'The Chedi Katara Hotel & Resort' i Anu Antić. Ona je kćer nogometnog trenera i nekadašnjeg izbornika srpske reprezentacija Radomira Antića, inače poduzetnicu i stilisticu koja je dobra prijateljica s Adrianom Limom s kojom se Izabel družila prije nekoliko dana.

Inače Izabel je britanski časopis The Sun proglasio najistaknutijom hrvatskom WAG-sicom koja na Instagramu ima oko 400 tisuća obožavatelja. Inače, Raquel Mauri, supruga Ivana Rakitića ima više pratitelja, ali je ispala s liste WAG-sica budući da njezin suprug više ne igra za našu reprezentaciju.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX