u luksuznom restoranu

Zabava u Katru: Izabel Kovačić pokazala kako se WAGS-ice druže i nazdravljaju svojim muškarcima

07.12.2022 u 18:40

Bionic
Reading

Uzbuđenje pred ogled Vatrenih koji će igrati protiv Brazila, najuspješnijom nogometnom reprezentacijom u povijesti svjetskih nogometnih prvenstava, raste. Euforični hrvatski navijači pune charter letove za Katar, pokušavaju se nabaviti karte za utakmicu, a stižu i djevojke, zaručnice, supruge naših nogometaša. Neke su već tamo i super se provode

Hrvatska nogometna reprezentacija treći se put u svojoj povijesti plasirala u četvrtfinale svjetskog prvenstva. Svi s nestrpljenjem očekuju utakmicu u petak, a najglasnija podrška našim Vatrenim bit će njihove životne partnerice. Najpopularnija, odnosno najistaknutija WAGS-ica, kako ju je prozvao britanski The Sun, Izabel Kovačić, supruga reprezentativca Matea Kovačića objavila je na Instagram pričama fotografiju iz luksuznog restorana Cipriani u Dohi.

Na njoj se može vidjeti kako uživa s još četiri dame. Fotografirala je samo ruke koje nazdravljaju čašama s pjenušcem, ali nije označila s kim je u društvu. No jedna od njih, točnije, Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića je prenijela Izbabelin story, a s njima je sigurno i Vanja Modrić, supruga Luke Modrića s kojom je Izabel bliska prijateljica već godinama.

Upravo je s Vanjom prije koji dan uživala u luksuznom šopingu u društvu brazilske ljepotice s modnih pisti, Adriane Lime. Posebno su se zbližile kada su njihovi muževi igrali zajedno u španjolskom klubu Real Madridu. Njihove obitelji ljetuju skupa, a to je bio slučaj i ove godine kada su sa svog odmora na Jadranu na društvenim mrežama dijelili fotografije.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX