JEDNA OD NJEZINIH ŠALA

Ivanka Trump kaže da ima najteži posao na svijetu

04.03.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Umjesto američkog predsjednika Donalda Trumpa, na tradicionalnoj, 134. po redu Gridiron svečanoj večeri, koja se organizira za stotine novinara i dopisnika, prisustvovala je njegova 'desna ruka' i osoba od najvećeg povjerenja, 37-godišnja miljenica Ivanka Trump sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom

Iako je poznato da se mediji i američki predsjednik Donald Trump ne vole, te da se međusobno uvijek kritiziraju, američki predsjedni prošle je godine prisustvovao večeri, a o tome se pisalo još danima jer se tada našalio kako je iduća osoba koja će napustiti Bijelu kuću biti njegova supruga Melania Trump.

  • +5
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako bi opravdala 'Trumpovu krv', i sama Ivanka Trumpa odlučila se na par šala koje je prezentirala pred okupljenim novinarima. Među ostalim, kroz smijeh je rekla i kako je jako teško biti Trumpova kći.

'Mediji stalno ističu, i to ironično, kako sam ja rođena s mnogobrojnim privilegijama, misleći kako ljudi žele raditi ono što im je dato. Kao da biti kći Donalda Trumpa nije već najteži posao na svijetu', priznala je okupljenima.

Inače, Ivanku Trump su ranije prošlog tjedna kritizirali zbog njezinih izjava u intervjuu, koji je dala za Fox News, a u kojima je tvrdila kako većina Amerikanaca ne žele raditi za minimalac, a što je predlagala Alexandria Ocasio-Cortez.