TIFFANY TRUMP

Je li 'odbačena' Trumpova kći ovim potezom 'zabila' ocu nož u leđa?

06.02.2019 u 15:40

Bionic
Reading

U utorak navečer, pred kompletnim Kongresom okupljenim u Washington, američki predsjednik Donald Trump održao je govor o stanju nacije, a kao podrška, u publici se okupila i njegova obitelj - njegova supruga Melania sa sinom Barronom, njegova djeca iz prvog braka s Ivanom Trump - Ivanka, Donald Jr. i Eric, sa svojim partnerima, ali i Tiffany Trump, kći koju je dobio u braku s Marlom Maples

Upravo je Tiffany Trump privukla pozornost javnosti, ponajviše zbog modnog odabira. Naime, dok su Melania, Ivanka i ostale dame iz obitelji Trump odabrale tamne kombinacije, Tiffany je 'upadala' u oči u bijelom kompletiću, a neki su zaključili kako je zapravo time dala podršku demokratima, a ne svom ocu i republikancima.

Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tijekom okupljanja u Kongresu, sve pripadnice demokrata odlučile su odjenuti bijelo, dok je muški dio nosio bijele vrpce, a sve povodom 100. obljetnice usvajanja 19. amandmana kojim su žene dobile pravo glasa. Osim toga, bijelo je imalo još jedan cilj i značenje - kako bi se fokus stavio na probleme demokrata koji kažu da su pod napadom Republikanske stranke predvođene Trumpom.

Naravno da su odmah krenula nagađanja želi li svojim pojavljivanjem u bijelom Tiffany Trump zapravo suptilno poručiti svom ocu da je na strani njegovih suparnika ili je jednostavno riječ o slučajnom modnom promašaju, bez ikakvih političkih konotacija.

'Mislite li da je Tiffany Trump sa svojom bijelom haljinom namjerno stala na stranu #StateOfTheWoman ili?', 'Tiffany Trump svom će ocu priuštiti srčani udar' i 'Zašto nosiš bijelo? Jesu li te izbacili iz obiteljske grupe za chat ili je riječ o pasivno-agresivnom triku?' samo su neki od zabavnih tweetova, kao i oni kako će najmlađa Trumpova kći nakon ovog poteza zasigurno biti izbačena iz njegove oporuke.