ŠALA ILI?

Trump na večeri s novinarima izjavio: 'Melania je sljedeća koja će napustiti Bijelu kuću'

05.03.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Ako je vjerovati onoj dobroj, staroj da je 'u svakoj šali pola istine', prva dama Amerike, Melania Trump, uskoro bi mogla pakirati kofere. Nakon što je Bijelu kuću napustila desna ruka predsjednika Donalda Trumpa, on se, na večeri s novinarima, našalio kako bi upravo njegova supruga mogla biti iduća koja će otići

Protekli tjedan zasigurno je bio najkaotičniji za tim američkog predsjednika Donalda Trumpa, ali i njega samoga, a završio je, nazovimo to, poprilično neobično - večerom za novinare u Bijeloj kući, na kojoj Trump, isprva, uopće nije želio sudjelovati. 

Budući da su te večere, na kojima se okupi stotinjak novinara, poznate po dobrim šalama i smijehu, nitko nije očekivao da će se Trump ipak sabrati i pojaviti pred medijima, nakon svega što se događalo proteklih dana, osobito otkako je iznenada ostavku na svoju poziciju dala predsjednikova desna ruka - Hope Hicks.

Donald Trump se šali na račun Melanije Trump Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, Hope Hicks je samo dan nakon što je dala ostavku priznala je istražnom odboru Kongresa da je u Trumpovo ime ponekad i lagala. Kako bi pokazao da mu to nije naštetilo, Trump se čak našalio na račun svih problema u kojima se posljednjih tjedana nalazio.

'Ovo je bio jedan sasvim miran tjedan u Bijeloj kući', započeo je svoj govor pred medijima Trump, a potom se našalio kako bi njegova supruga Melania, s kojom već duže ima narušen bračni odnos, mogla biti iduća osoba koja će napustiti Bijelu kuću, donosi CNN.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Toliko je ljudi već napustilo Bijelu kuću, pa se sada postavlja pitanje - tko je sljedeći? Steve Miller ili Melania?' Osim supruge, Trump se kroz šalu dotakao i svog zeta Jareda Kushnera, koji je nedavno izgubio pristup povjerljivim informacijama iz Bijele kuće, nakon što ga je tajna služba u tome degradirala.