tajanstveni ante

Godinama su u vezi: Ivanu Knoll smo svi dobro 'upoznali', a tko je dečko kojeg ljubi?

15.12.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Zbog provokativnih fotografija i oskudnih krpica u crveno-bijelim kockicama, atraktivna navijačica svakodnevno privlači pažnju iz Dohe gdje vjerno bodri Vatrene na svakoj utakmici. Brojni muškarci ondje čekaju u redu za fotografiranje s njom, a mnogi su se upitali je li slobodna, je li njezino srce zauzeto

Ivanu Knoll do sad na tribinama još nije viđena u društvu muškarca, a kako je otkrila prošle godine na Instagramu, nije sama posljednjih 11 godina. Prva veza trajala joj je tri godine, druga šest mjeseci, a treća duže od sedam godina.

Napisala je da je i da je povezuju sa sportašima, da 'nije bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko je razapinju s tim' te da joj je dečko arhitekt po struci, no zapravo se bavi građevinom, ali i da većinu njezinih seksi fotografija na Instagramu snima upravo on.

Ime mu je Ante, a prije dvije godine se pisalo kako skupa uređuju vilu u Istri koja ima nekoliko spavaćih soba i kupaonica, bazen, ali i walk-in ormar o kojem mnoge žene sanjaju. Knoll je zajedničke fotografije sa svojim dragim ranije često objavljivala. Sudeći prema njima, dije strast prema putovanjima, a prva njihova objavljena fotografija objavljena je 2014., a zadnja 2017. godine.

Skupa su uživali u Budimpešti, Lisabonu, posjetili su i Disneyland te Oktoberfest u Münchenu. Bili su skupa i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

  • +20
Ivana Knoll Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec