SASVIM ISKRENA

Iva Todorić o prekidu veze s Nikolom: 'Kada osjetite da neka duša ne rezonira s vašom, s ljubavlju je ispratite iz svoga života'

07.12.2021 u 19:11

Bionic
Reading

Domaća poduzetnica Iva Todorić javnosti je otkrila kako je njezinoj ljubavnoj vezi s misterioznim Beograđaninom Nikolom došao kraj, a otkrila je i što je presudilo ovakvom raspletu

U riječima motivacijske govornice i autorice Nade Bučević, Iva Todorić pronašla je objašnjenje koje daje do znanja i o razlozima kraja njezine ljubavne veze.

'Mnogi misle da rješavanje bilo kakvih odnosa donosi sukobe. Potpuno pogrešno. Češće nerješavanje odnosa donosi sukobe. Mi doista možemo čak i prekinuti odnos u ljubavi i iz ljubavi. Dr. Wayne Dyer je rekao: 'Kada osjetite da neka duša ne rezonira s vašom, s ljubavlju je ispratite iz svoga života'. To što mnogi ovise o drugima iz raznih potreba, formi, sigurnosti i strahova, pa ne isprate takve iz života, taj dio bude ozbiljan izvor sukoba. Ali onaj izvor u kojem ste u sukobu sami sa sobom, a za to optužujete nekog drugog. Čim nekoga optužujemo, naravno da u tom odnosu i mi stvaramo sukob. Najprije riješite odnos sami sa sobom, da bi uopće mogli shvatiti što je dr. Dyer želio reći. Kada smo mi ljubav i mir, kako je uopće moguć sukob s drugim? Bio nam taj netko u životu ili ga ispraćali iz života', objasnila je u ekskluzivnom razgovoru za RTL.

  • +7
Iva Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nagađanja da je kćer Ivice Todorića sretno zaljubljena pojavila su se u ljeto 2019. kad je s Beograđaninom snimljena na Visu, no tad je tvrdila da joj je prijatelj. U svibnju 2019. godine potvrdila je da se razvodi od tri godine starijeg supruga Hrvoja Balenta nakon 18 godina braka, a s kojim ima troje djece.