FASHION GURU

Sve je moguće u našoj maloj državi, pa i to da kćerka bivšeg tajkuna Iva Todorić, koja baš i nema stila, bude zvijezda na modnoj reviji

  • 25.10.2021 u 12:02

  • Bionic
    Reading

    Elfsi su održali modnu reviju, koju su došla gledati brojna poznata lica, a sve su oči bile uprte u Ivu Todorić u baloneru na leptiriće s potpisom modne kuće Valentino

    Uvježbavani modni dvojac Elfs organizirao je reviju u reciklažnom dvorištu. Neću se baviti njihovim kreacijama, već uzvanicima, a podosta njih nije se nimalo potrudilo oko svojih stajlinga, nego su se valjda odlučili prilagoditi lokaciji.

    Između manekenki u pripijenim haljinama bilo je uzvanika koji su se sredili za modni događaj, poput Matije Vuice, ali najveća zvijezda revije nije bila neka manekenka ili sami dizajneri, već Iva Todorić, odjevena pomalo jednostavno za njezin uobičajeni modni izričaj.

    šaroliko društvo

    [FOTO] Poznati na modnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS: Pojavila se Iva Todorić, a sve raznježila kćerkica Doris Pinčić

    Pogledaj galeriju

    Sjećam se zelenog kariranog Chanelova kompleta, kad je u istom tonu imala i torbu i obuću i kostim i kaput, ma sve što je Chanel mogao sašiti. Ovaj put pojavila se na reviji u baloneru s leptirićima, a čudi me da u pitanju nisu srčeka, ali Valentino ipak nije radio s tim motivom u posljednje vrijeme.

    Pomalo sva u tonu, nije se previše isticala, ali budući da nije baš prisutna u javnosti, i ovo je bilo dovoljno da bude zvijezda događaja. Sve je moguće u našoj maloj državi, pa i to da kćerka bivšeg tajkuna, koja baš i nema stila, bude zvijezda.

    • +7
    Iva Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.