KELLY BROOK

Iskreno priznanje slavne britanske ljepotice: 'Ne smatram se seks simbolom'

10.07.2019 u 21:20

Bionic
Reading

Kelly Brook, 39-godišnja glumica i manekenka, ne smatra se nekakvim seks simbolom

Premda za njom izdišu mnogi muškarci, 39-godišnja britanska ljepotica koja je ostvarila uspješnu karijeru kao model ne smatra se seksi.

Atraktivna brineta koju je magazin FHM 2005. proglasio najseksi ženom na svijetu, nedavno je izjavila kako se nikad nije smatrala seksi niti posebno lijepom.

  • +34
Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad se nisam doživljavala nekakavim seks simbolom, ali neki dečki s posla su mi rekli da su nekad imali moje postere u sobi. Samo ih podsjetim kako o takvim stvarima ne pričamo na poslu i odmah promijene temu, iako nisu mislili ništa loše', kaže Kelly koja ima i svoju emisiju na radiju.

U ranijem je intervjuu otkrila kako je nagomilala kilograme, jer je veliki gurman.

'Uživala sam u hrani koju volim. Ali vremenom sam shvatila da sam pretjerala. Zamijenila sam kalorične obroke s puno povrća i počela sam paziti na prehranu. I grudi su mi postale ogromne i teške pa su me počela boljeti leđa', kaže Kelly koja sad puno zdravije živi.

Što je starija, dodaje, izgled joj postaje sve manje bitan.

'Zadovoljna sam svojim izgledom. Prihvatila sam sve svoje bore i nedostatke. Naravno, i dalje se želim brinuti o svom tijelu, ali nema smisla natjecati se s djevojkama u 20-ima', iskrena je britanska manekenka koja je već nekoliko godina u vezi s Jamiejem Parisijem.