U SRPNJU

Druga sezona HBO-ove serije 'Nasljeđe' snimat će se u Dubrovniku, Cavtatu i na Korčuli

10.07.2019 u 16:13

Bionic
Reading

Produkcijska kuća Ambasada film u suradnji s televizijskom kućom HBO u Dubrovniku, na Korčuli te u Cavtatu priprema snimanje dijela televizijske serije, a prema pisanju lokalnih medija riječ je o drugoj sezoni HBO-ova serijala 'Nasljeđe' (Succession).

Iz Općine Konavle izvijestili su kako će zbog snimanja serijala 17. srpnja u jutarnjim satima riva u Cavtatu biti povremeno zatvorena za promet.

SERIJE U SRPNJU

Uz ove televizijske poslastice lakše ćete plaži i UV zrakama reći 'ne'

Pogledaj galeriju

Kako je najavljeno, snimanje u gradu Korčuli planirano je od 17. do 20. srpnja na nekoliko lokacija u povijesnoj gradskoj jezgri, uključujući i noću.

Radnja serijala 'Nasljeđe' (Succession), koja je premijeru doživjela u lipnju 2018. godine, prati život bogate američke obitelji, a glavne uloge igraju Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook i Kieran Culkin, mlađi brat Macaulyja Culkina.

Obitelj Roy, Logan i njegovo četvero djece, upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. 'Nasljeđe' prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube