TATINA MILJENICA

Vlaho Arbulić progovorio o privatnom životu pa otkrio kakav je otac osmogodišnjoj Luce

30.05.2023 u 16:48

Bionic
Reading

Maneken i glazbenik Vlaho Arbulić s bivšom je manekenkom Tatjanom Dragović prije osam godina dobio kćer Luce koja mu je postala centar svijeta

Na nedavnom otvorenju proljetnog izdanja Food Marketa, u glazbenom dijelu nastupio je Vlaho Arbulić, izvodeći vlastite skladbe koje potpisuje i autorski, ali i covere najvećih svjetskih uspješnica. Ovaj Dubrovčanin već godinama živi u Zagrebu, gdje je s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović osnovao i obitelj.

U listopadu 2014. dobili su i prvo zajedničko dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Luce i koja je postala centar njegovog svijeta. Par se inače upoznao u jednoj zagrebačkoj teretani, budući da su oboje zaljubljenici u zdrav život, koji uključuje svakodnevne treninge i pravilnu prehranu.

Upravo tamo dao je i kratki intervju za Story.hr, u kojem je otkrio ono što javnost najviše zanima - svoj privatni život, točnije onaj dio vezan uz odgoj Luce.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kako je i sam priznao, i on i Tatjana svoje životne navike nastoje prenijeti i na Luce, iako je to u današnje vrijeme popriličan izazov. Kaže, i sam je svjestan da djeca ne provode vrijeme samo kod kuće, pa je potreban balans oko svega.

'Veću štetu bi napravili da djecu zakidamo za te neke stvari baš jako strogo', rekao je za Story.hr Vlaho Arbulić i dodao da on i Tatjana s Luce imaju dogovor - kada su kod kuće, u kontroliranim uvjetima, nastoje birati što će jesti, no u drugim prilikama, kada su vani, imaju svu slobodu.

Za njega je najvažnije, priznaje, da Luce odrasta normalno i sretno, a oni kao roditelji su tu da joj svojim primjerom pokažu kako se treba ponašati prema hrani, ali i prema svemu ostalom.

Na pitanje kakav je otac, kaže da je nježan, ali strog i manje popustljiv od Tatjane:

'Ja bih rekao da sam ja stroži roditelj. Mislim, ja sam isto tako i nježan roditelj, ali volim da je ta nježnost unutar nekakvih zdravih i postavljenih granica. Volim se držati granica generalno jer mislim da jednom kada ih postaviš na jedan zdrav način, onda je lakše i jednoj i drugoj strani plivati u svemu tome.'