SA STILOM

Look idealan za ljetne večeri Vlaho Arbulić zaokružio je najtraženijim natikačama

20.06.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Glazbenik i maneken Vlaho Arbulić u svakoj prigodi pokazuje da je itekako dobro upućen u aktualne modne trendove

Markantni Konavljanin, životni partner Tatjane Dragović, pokazao je svoj sjajan osjećaj za stil na proslavi još jedne ljetne sezone u luksuznom splitskom resortu Le Méridien Lav.

Raskošan party ove godine bio je posvećen Splitu, s kojim je Le Méridien Lav više od pet desetljeća neraskidivo povezan, a nazočili su mu brojni prijatelji i partneri, poput Fani Čapalije, Ana Gruice, Anamarije Asanović, Sonje Dvornik, Ive Perkušić...

Među brojnim poznatim licima Vlaha je bilo nemoguće ne primijetiti u ležernom modnom izdanju kao stvorenom za dugo toplo ljeto.

Bijela raskopčana košulja i udobne crne hlače širih nogavica spoj su koji uvijek fantastično izgleda ljeti, a glazbenik je ovaj stajling nadogradio trendi birkenstockicama u varijanti od brušene kože efektne sivomaslinaste nijanse. Odlučio se za kultni model Arizona s dva remena, koji godinama ne silazi s ljestvica popularnosti, a zanimljivo je da se ovaj model, koji obožavaju fashionistice poput Sienne Miller, proizvodi još od davne 1973.

  • +36
Le Méridien Lav obilježio početak ljetne sezone Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish i Vjeko Bilota)

Inače, na partyju u Splitu posebno emotivan trenutak gostima je poklonila glazbena diva Zorica Kondža jer je svojim jedinstvenim vokalom ispisala još jednu dirljivu posvetu Splitu, gradu koji je, posebice kroz nastupe na kultnom Splitskom festivalu, ostavio neizbrisiv trag u njezinoj četiri desetljeća dugoj karijeri. U čudesnoj rođendanskoj noći na pozornici su joj se pridružili i legendarni splitski glazbenik Giuliano, mladi vokali Alan Đuras, Iva Ajduković i Djordjija Palić, a sve pod produkcijskom palicom i uz podršku cijenjenog gitarista svjetskog glasa Ante Gele i njegovih vrsnih glazbenika.

Prošlog proljeća, kada je kultni splitski hotel proslavio 50 godina, završena je temeljita rekonstrukcija smještajnih i hotelskih prostora, u koju je u dvije godine utrošeno oko 60 milijuna kuna.