danas je njegov dan

Tatjana Dragović poručuje Vlahu: 'Ti mi značiš sve na svijetu'

15.05.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Bivšu manekenku, danas uspješnu poduzetnicu i talentiranog glazbenika nazivaju najljepšim parom u Hrvatskoj, a pažnju javnosti gotovo svakodnevno privlače sadržajem koji objavljuju na društvenim mrežama, stoga svaka njihova nova objava pokrene lavinu komentara

Zgodan Konavljanin danas slavi rođendan, a žena njegovog života, Tatjana Dragović nježnim riječima je obilježila njegov dan i putem društvenih mreža.

'Ti mi značiš sve na svijetu', poručila je Vlahu Arbuliću pored zajedničke crno bijele fotografije. Jelena Rozga, Jelena Veljača, prve su mu ostavile komentar. I dok im mnogi nisu predviđali blistavu budućnost zbog razlike u godinama, Tatjana i Vlaho uživaju u svojoj ljubavnoj idili.

'Kroz religiju i obitelj stvorio sam prve definicije ljubavi kao velike žrtve. Takva ljubav, koliko god je svi psiholozi svijeta nazivali nezdravom, ideal je utkan negdje duboko u genskom kodu. Takva ljubav boli, takva ljubav nosi dramu, takva ljubav je za umjetnost. S druge strane nastojim dobro razumjeti sebe i svoje potrebe jer smatram to preduvjetom da bih mogao kvalitetno voljeti druge ljude. Kažem kvalitetno, jer svašta danas nazivamo ljubavlju. I kada kod nekog zapravo volimo samo ono što ne dira naše rane, kada volimo s nerealnim očekivanjima i kada volimo bez davanja prostora drugima da budu ono što jesu. Ljubav je evolucija', ispričao je Vlaho ranije za tportal.

  • +4
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL