izazovna objava

Irina Shayk objavila nove fotke na Instagramu, a svi se pitaju gdje je je Bradley Cooper

01.09.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon što je otkrila da odmara s bivšim partnerom, ruska manekenka ponovno je užarila društvene mreže, no ovaj put isključivo fotografijama svojih izazovnih outfita i kadrova prekrasne Italije.

I dok cijeli svijet bruji o ponovnoj romansi glumca Bradleyja Coopera i slavne manekenke Irine Shayk, Ruskinja je otputovala u Italiju. Na Instagramu je podijelila svoju ljubav prema nama susjednoj zemlji, a sve kroz kadrove vlastitog života.

S obzirom da je moda velik dio njezinog života, tako su i odjevne kombinacije uspješne manekenke uvijek pod povećalom. Objavila je tako fotografiju u poluprozirnoj haljini boje crnog vina koju je iskombinirala s crnim čizmama do koljena i crnom torbicom. Sljedeći outfit vrlo je ležeran, a sastoji se od jednostavne crne haljine i kape sa šiltom, a objavila je još jednu crnu kombinaciju sačinjenu od mini haljine i kožnih visokih čizmi.

Zvijezda galerije fotografija ipak su njezine odjevne kombinacije u bijelom!

Prva bijela kombinacija fotografirana je u hotelskoj sobi s odjećom i koferima razbacanim po krevetu i podu, a Shayk je odjevena u poluprozirnu bijelu haljinicu i ultra visoke crne čizme. Druga bijela kombinacija je nešto profinjenija, no manekenka ju je odlučila predstaviti u cool pozama za fotografiranje.

Osim fotografija sebe u zanimljivim modnim odabirima, manekenka je fotografirala i talijansku arhitekturu i platu ukusnih sireva kojima se počastila.

Međutim, nije poznato je li možda Bradley Cooper autor ovih fotografija s obzirom da su nedavno proveli nekoliko dana zajedno. Shayk i Cooper bili su prvi put u romantičnoj vezi u proljeće 2015. godine, a danas su u dobrim odnosima zbog kćerkice Lee koja je navodno i razlog njihovog nedavnog putovanja.

'Putovanje u Italiju s njezinom kćeri zabavno je za sve. Lea želi da svi putuju zajedno, a Irina i Bradley su prijateljski raspoloženi i slažu se. Oboje žele usrećiti Leu', rekao je izvor za People.

  • +5
Irina Shayk i Bradley Cooper u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia