BLISKI ODNOSI

Ljepotica u toplesu: Ljetovanje Irine Shayk i Bradleyja Coopera koje se neće svidjeti Tomu Bradyju

28.08.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Svoju bliskost Irina Shayk i Bradley Cooper nikad nisu skrivali, a sada je bivši par navodno odlučio otići na zajedničko ljetovanje. Međutim fotografije koje je popularna manekenka objavila mogle bi razljutiti Toma Bradyja, s kojim se viđa u posljednje vrijeme

Iako je prije tek mjesec dana Irina Shayk uživala u društvu Toma Bradyja u romantičnom vikendu u njegovom domu u Los Angelesu, sada se odmara u društvu bivšeg. Iako nije sa sigurnošću potvrđeno da su na odmor otputovali zajedno, prema fotografijama se čini da se Shayk i Bradley Cooper odmaraju u isto vrijeme na vrlo sličnim destinacijama.

Ruska je manekenka na Instagramu podijelila galeriju fotografija otkrivši kako provodi zadnje dane kolovoza, no objavljene fotografije mogle bi izazvati probleme u njezinoj romansi s umirovljenim sportašem.

Galerija fotografija ruskog supermodela prikazuje ju kako pozira na stijenama uz obalu, no u izazovnom toplesu i donjem dijelu crnog bikinija. Uz to, ranije je podijelila fotografiju bivšeg partnera kako se odmara na kajaku, a kombinacija Bradleyja Coopera i vrlo izazovnog izdanja sigurno neće biti mila Bradyju, s kojim je navodno u romantičnom odnosu.

Ipak, čini se da je u opisu odbacila moguća pitanja o autorstvu ovih slika otkrivši da ju je fotografirala osoba inicijala 'L.B'.

48-godišnji glumac i 37-godišnja manekenka proveli su četiri godine u vezi, ali 2019. godine su prekinuli ljubavni odnos te ostali vrlo bliski zbog kćeri Lee. Upravo ona povezuje Coopera i Shayk na druženjima koja se dosad nisu činila kao da imaju romantičnu podlogu.

I dok je Irina uživala na odmoru, Brady je iskoristio vrijeme da bi proslavio 17. rođendan sina.

u new yorku

Irina Shayk i Bradley Cooper ponovno zajedno, a razlog je više nego jasan

Pogledaj galeriju