hedonizam

Gisele Bündchen objavom na Instagramu prekinula šutnju o novoj vezi Toma Bradyja

07.08.2023 u 22:53

Bionic
Reading

Otkako su se Tom Brady i Gisele Bündchen rastali, mnogi se pitaju je li moguće da su bivši nogometaš i supermodel još uvijek single. Nedavno je izašla vijest o navodnoj romansi Bradyja s Giselinom kolegicom, no čini se da lijepu Gisele takve vijesti uopće ne dotiču

Još u lipnju prvi je put procurila vijest da je Irina Shayk 'bacila oko' na umirovljenog igrača američkog nogometa, a mjesec dana nakon sve su glasnija šuškanja da se romansa rasplamsala. Novi ljubavni par proveo je romantični vikend u Los Angelesu, u kući koju je Tom Brady prije svega nekoliko mjeseci dijelio s Gisele i njihovo dvoje djece. Iako je nova ljubav u Bradyjev život ušetala poprilično brzo, brazilska manekenka zasad ne pokazuje znakove ljubomore.

Gisele Bündchen dio je ljeta provela u rodnom Brazilu, a kako je uživala pokazala je pratiteljima na Instagramu pohvalivši se hedonističkim načinom ljetovanja.

'Kakvo čarobno mjesto!', napisala je u objavi komentirajući svoj odmor u prirodi uz meditaciju pored vodopada, sjedenje uz logorsku vatru te druženje sa životinjama. Uz to, manekenka je otkrila da se osjeća napunjeno i inspirirano.

Bündchen je tijekom vikenda objavila još zanimljivih trenutaka na svom Instagramu, uključujući video kako mazi papigu.

Bijeg u prirodu pokazao se kao način na koji se lijepa Brazilka nosi s novom životnom situacijom, a ljubomoru na novu ljubav svog bivšeg supruga nije pokazala. Iako Gisele skriva što misli o toj temi, navodno je Bradley Cooper, bivši partner Irine Shayk, bliskim prijateljima izrazio nezadovoljstvo zbog njezinog odabira partnera.

u new yorku

Irina Shayk i Bradley Cooper ponovno zajedno, a razlog je više nego jasan

Pogledaj galeriju