PRIPREME SU POČELE

Ella i Charles spremaju se na prvo daleko putovanje s Balie Dee, a evo kamo idu

10.05.2018 u 13:05

Bionic
Reading

Na svoje prvo putovanje uskoro će krenuti i šestomjesečna Balie Dee, kći Elle Dvornik i Charlesa Pearcea. Ponosni roditelji, inače veliki zaljubljenici u putovanja, to su otkrili putem svojih profila na društvenim mrežama

'Izgleda da je upravo saznala da putuje na svoj prvi odmor...' Napisao je to na svom Instagram profilu zaručnik Elle Dvornik, Charles Pearce, objavivši neodoljivu fotografiju svoje kćeri jedinice Balie Dee.

So she just found out she is going on her first holiday, I think...

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

Obitelj Pearce-Dvornik zaista se pakira za putovanje i to na daleku i egzotičnu lokaciju. Razlika između svih dosadašnjih putovanja i ovog skorašnjeg je u tome što po prvi puta s njima se u avanturu upušta i šestomjesečna kći Balie Dee.

Na svom Facebook profilu, Ella je objavila fotografiju malene Balie Dee iz njezine putovnice, a među mnogobrojnim komentarima, na većinu kojih je bloggerica i odgovorila, bilo je upita gdje točno putuju. Ella je otkrila da su za destinaciju odabrali Jamajku.

Kada točno odlaze, ne zna se, no zasigurno će sve etape dalekog putovanja dokumentirati i objaviti na svojim profilima na društvenim mrežama.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX