OPTIMIZAM NA SVE STRANE

Ida Prester: 'Kad sve ovo završi, ima da napravimo ne žurku, nego cijeli festival'

23.03.2020 u 17:09

Bionic
Reading

Poput većine ljudi, tako i poznata lica zatvorena su u svojim domovima kako se ne bi zarazili koronavirusom. Naviknuti na kretanje, dinamičnu svakodnevicu svoje vrijeme sada provode potpuno drugačije. Dok jedni uče strane jezike, čitaju knjige, bruse kulinarske vještine, sade cvijeće, neki slave rođendane. Ida Prester pokazala je kako to izgleda u njezinom slučaju

'Skromno i u krugu familije, u pravom smislu riječi. Nije mi nešto danas do slavlja, previše grdih stvari se događa. Kad sve ovo završi, ima da napravimo ne žurku, ne rejv, već cijeli festival 2020. Izaći ćemo jos jači', bila je poruka Ide Prester kraj fotografije sa svojom obitelji. Pjevačica i voditeljica proslavila je 41. rođendan.

Nešto kasnije Ida, prepoznatljiva po svom vedrom duhu i simpatičnim objavama je s fanovima podijelila informaciju u vezi 'njezinog' dana: 'Javili su mi da mi je rođendan jučer isti dan kad i Joži Manoliću, meni 41, njemu 100. To puno govori. Sljedeći slavimo zajedno kod njega u Nazorovoj', našalila se.

'Meni je psihički teško biti zatvorena, priznajem. Društveni sam tip osobe i strašno mi nedostaje druženje, zagrljaj prijatelja, bliskost... Ali znam da nam sada nema druge.Previše je ljudi umrlo u našem susjedstvu, a Italija i Španjolska naprednije su od nas. Čini mi se da zdravstveni sustav Hrvatske, a kamoli Srbije, nije spreman za crni scenarij. Bit će katastrofa ako izbije baš gadna epidemija. Možda nama virus neće puno naštetiti, ali može pogoditi naše roditelje i prijatelje koji se liječe od karcinoma, druge bolesne osobe. Moramo o tome misliti, poručila je Ida za Slobodnu Dalmaciju.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa