UVIJEK IM JE ZABAVNO

Naša pjevačica i njezin suprug u zanimljivom modnom izazovu: Uskočili u kombinezone iz osnovne škole

30.01.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Sezona skijanja traje, a Ida Prester i njezin suprug odlučili su s djecom otići na Kopaonik. Kako je do sada očaravala svojim osebujnim, originalnim stilom, zagrebačka voditeljica i pjevačica s beogradskom adresom, ni na ovogodišnjem zimovanju nije razočarala

Ida Prester često objavljuje zanimljive i duhovite crtice iz svog obiteljskog života i uvijek je brutalno iskrena. Tako je i sada priznala 'tko' je zaslužan za njihov outfit na uživanju u zimskim radostima.

'Aspen 1984. Samo oldschool. Slikao Roko. Btw, kombinezoni su moj i mog brata iz 8. osnovne', stoji u opisu fotografija sa skijanja koje je objavila na Instagramu. Na Facebooku je pak priznala kako se njezinog supruga, Ivana Peševskog na svašta da nagovoriti.

Supružnici imaju sličan modni izričaj. Bilo da su na egzotičnom putovanju ili u večernjem izlasku, uvijek su modno usklađeni. Idin suprug uz svoj bistro Grad vodi i trgovinu Zla shtek u kojoj prodaje i odjeću svog brenda ulične mode Zla zla, u kojoj se mogu naći različiti odjevni predmeti - majice, jakne, trenirke, kape, rukavice.

'Sve čuvam u fundusu, jedna sobica u stanu rezervirana je za moje skladište. Nosim i kostime otprije 20 godina u novim kombinacijama. Imam sreću da održavam istu kilažu sve to vrijeme, pa lako ulazim i u plastične haljine s Lollinih početaka. Neke stvari sam prekrojila, volane izbacila, til odrezala, ali sve se može iskoristiti i reciklirati', izjavila je Ida ranije za tportal.