Anisha Isa Kalebić

Nove fotografije buduće princeze Bruneja: Mladenka hrvatskih korijena u tradicionalnoj haljini

10.01.2024 u 21:59

Bionic
Reading

Vjenčanje sina sultana od Bruneja s Anishom Isom Kalebić službeno je započelo ovog vikenda kao prvo kraljevsko vjenčanje u 2024. godini. Prelijepa mladenka hrvatskih korijena već od nedjelje pokazuje tradicionalne vjenčane kombinacije, a sada je otkrila novu

Tradicionalno brunejsko kraljevsko vjenčanje u kojem su glavni protagonisti princ Mateen i Anisha Isa Kalebić, prelijepa djevojka hrvatskog podrijetla, trajat će deset dana. Kako se i očekuje, mladenka tijekom tih deset dana mijenja nekoliko elegantnih tradicionalnih vjenčanih kombinacija, a sad je objavljena i nova fotografija lijepe Anishe u novom stajlingu.

'Čast mi je igrati ulogu u brunejskom kraljevskom vjenčanju', napisao je dizajner uz fotografiju Anishe u još jednom od elegantnih tradicionalnih vjenčanih modnih odabira koji je odjenula za ceremoniju Berbedak Mandi u Istana Nurul Iman.

Kombinacija dugih rukava u boji slonovače ukrašena je pripadajućim velom, a krasi ju i elegantna čipka srebrne boje na rukavima i rubu tunike.

Princeza od Bruneja već je prisustvovala i ceremoniji puderiranja noseći crveni komplet i složeno pokrivalo za glavu.

Inače, već je predstavljeno nekoliko vjenčanih izgleda mlade brinete hrvatskih korijena, a svi odražavaju tradiciju i eleganciju princeze koja se udaje za najmlađeg sina brunejskog sultana.

Hrvatsko podrijetlo Anisha vuče po ocu Ivici, rođenom Zagrepčaninu koji korijene vuče sa Šolte i otoka Čiova. Sedmero Anishinih braće i sestara svoja ljeta rado provode u Dalmaciji pa je tako i Danial, inače blizak prijatelj princa Mateena, ovo ljeto proveo na našoj obali.

  • +3
Brunejski princ Mateen Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia