tako laskavo

Zbog nje će svi zaboraviti na legendarnu Rachelinu frizuru

26.04.2024 u 13:04

  • +8

Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERST / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ako ste mislili da je frizura Jennifer Aniston jedna od najinspirativnijih, Emily Blunt vrlo brzo će vas razuvjeriti. Glumica je uz odličan stajling pokazala novu frizuru, a ona predstavlja promjenu koju vrijedi isprobati ovog proljeća

Ponekad frizura može transformirati cjelokupan imidž i istaknuti najbolje značajke lica, a to još više dolazi do izražaja ako dobru frizuru prati jednako dobra boja kose. A upravo je to pokazala glumica Emily Blunt noseći najsvestraniju i najinspirativniju frizuru sezone na premijeri filma 'The Fall Guy' uz Ryana Goslinga, natjeravši nas da, barem nakratko, zaboravimo vječnu frizuru Rachel, koju je proslavila Jennifer Aniston.

Odjevena u elegantno i vrlo chic bijelo odijelo upotpunjeno crnim obrubima i crnom bluzom, Emily je izgledala besprijekorno, baš kao i njezina kosa duljine do ključne kosti. Ovakav oblik frizure omogućuje lako i brzo oblikovanje na različite načine. Inače, on je i trend u usponu i mnoge inspirira da se ipak odluče na rez i isprobaju novi izgled. A bez sumnje sjajno pristaje svima, bez obzira na godine.

Emilyna frizura je vrlo laskava, s laganim slojevima kose s volumenom i teksturom - idealna za svaku dob. Osim toga, temelji se na kombinaciji dviju tehnika, slojevitog šišanja i istaknutih vrhova kako bi se dobio prepoznatljiv grunge efekt, koji je vrlo svestran za ravnu, kovrčavu ili valovitu kosu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Još jedan od ključnih detalja ove volumizone, a jednostavne frizure su gotovo neprimjetni slojevi. Naime, teksturom i bojom naglašava se oblik, a konturiranje je u ovom slučaju ključno za isticanje crta lica. Tako je Emilyna plava kosa upotpunjena kontrastnim pramenovima koji dopuštaju koži da blista, a taj efekt je pojačan plavim pramenovima uz lice. S takvom bojom kosi se daje još više teksture, a frizura je pri tome malo duža s prednje strane, što joj daje i više pokreta.

Emily je iznenadila ovom promjenom imidža, a do sada smo je rijetko imali prilike vidjeti s kraćom kosom. Za javna pojavljivanja češće je birala klasične podignute frizure. A sada je, čini se, prigrlila i kraću kosu po uzoru na glumice poput Penélope Cruz ili Sydney Sweeney, odlučivši se za ovu frizuru koja je bez sumnje pun pogodak.

IZGLEDA SJAJNO

Emily Blunt očitala modnu lekciju: Evo kako isfurati satenske hlače i ne izgledati kao da ste u pidžami

Pogledaj galeriju