LETIZIA U CRVENOM

Griješi li ona ikad? Elegantna odijela savršeno pristaju lijepoj kraljici

26.04.2024 u 17:29

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA /JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia (51) u svakoj prigodi zadivljuje chic stajlinzima te je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Elegantna Španjolka za svoj je stajling ponovno dobila samo bezbroj komplimenata dok je u društvu svog supruga, kralja Felipea VI nazočila događaju u Madridu u spomen na španjolske olimpijce s Igara održanih 1992. u Barceloni.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Kraljica Letizia (51) za tu je prigodu reciklirala chic crveno odijelo s potpisom njezine omiljene dizajnerice, Caroline Herrere, koje je zadnji put nosila u ožujku 2023.

Ovaj cool look uključivao je sako sa zlatnim gumbima i odgovarajuće hlače koje je Letizia uparila s lakiranim nude cipelama s remenčićima i upečatljivom petom (Patrizia Pepe).

stajling bez greške

Ovo je vjerojatno jedna od najljepših haljina kraljice Letizije, zasjenila je čak i najtraženije cipele sezone

Pogledaj galeriju

Bivša novinarka i majka dvije kćeri, ovaj cool look upotpunila je svilenim topom u krem nijansi (Boss), a kosu je nosila stiliziranu u trendi bob.

Kralj Felipe VI koji je i sam sudjelovao na Olimpijskim igrama 1992., izgledao je također vrlo elegantno u odijelu na pruge.

Tijekom Ljetnih olimpijskih igara 1992., na kojima je španjolski jedriličarski tim završio šesti, kralj je bio stjegonoša španjolskog tima. Omiljenom kraljevskom paru pridružili su se José Manuel Rodríguez Uribes, predsjednik Vrhovnog vijeća za sport i Alejandro Blanco, predsjednik Španjolskog olimpijskog odbora.