STARMAKER

Buduća kraljica u tajnosti je pohađala tečaj kako bi odbacila imidž 'djevojke iz susjedstva'

09.01.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon što je u Sydneyju upoznala danskog princa Frederika, princeza Mary upisala se na tajni tečaj 'Starmaker', a sve kako bi odbacila svoj imidž 'djevojke iz susjedstva' i naučila kako se ponašati kao princeza

Svjesna da bi jednoga dana možda mogla ostvariti snove koje je sanjala kao djevojčica, Mary Elizabeth Donaldson, odlučila je nakon prvog susreta s danskim prijestolonasljednikom, princom Frederikom, upisati tečaj kojim bi bila spremna na sve ako veza između njih uspije.

Baš kao u nekim bajkama, Mary je od djevojke iz Australije postala prvo danska princeza, a 14. siječnja napokon će postati i kraljicom i to u trenutku kada aktualna kraljica Margrethe i službeno abdicira u korist svog sina Frederika.

Kako bi savladala sve potrebne manire i od 'djevojke iz susjedstva' postala princeza i miljenica danskog naroda, Mary je morala naporno učiti i to tijekom programa Starmakers, koji je osnovala Teresa Page. Upravo je osnivačica odigrala ključnu ulogu u toj tranziciji princeze Mary.

  • +9
Kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Punih osam tjedana, svake nedjelje, Teresa je provodila po četiri sata s Mary, fokusirajući se na usavršavanje svog ponašanja kako bi se uklopila u kraljevski život i razvila svoju 'zvjezdanu kvalitetu'.

Prisjećajući se danas tih dana, Teresa Page otkrila je kako je Mary bespogovorno učila i ponavljala sve što je ona od nje tražila, pokazujući nevjerojatnu želju za promjenom i transformacijom vlastitog života.

Ispričala je kako je Mary, osjećajući da život prolazi pokraj nje, odlučila napraviti promjenu, a ta želja dovela ju je do upisa u program Starmakers. Za cijenu od 1195 dolara Mary je naučila vještine poput hodanja, govora, smiješkanja, pa čak i glume, a što se na kraju pokazalo neophodnim za njezine predstojeće kraljevske dužnosti.

NI ZIMA JE NIJE SPRIJEČILA

Posljednja vožnja zlatnom kočijom: Danska kraljica oprašta se od trona

Pogledaj galeriju

Program je princeza Mary upisala samo nekoliko tjedana nakon što je 2000. godine, tijekom ljetnih Olimpijskih igara u Sydneyju, upoznala princa Frederika.

Teresa se danas sjeća nevjerojatno entuzijazma buduće kraljice, koja je imala silnu želju naučiti sve tehnike i metode koje nudi program. Program je imao usmjeren na postavljanje velikih ciljeva, razvoj kvaliteta kod osoba, ali i kako da se što ugodnije osjećaju u središtu pozornosti.

I sam Frederik dao je svoj doprinos nevjerojatnoj transformaciji svoje supruge kada ju je, prije negoli ju je predstavio svojoj majci, kraljici Margrethe II, naučio kako se nakloniti danskoj vladarici, ali i kako se ponašati u svim prigodama, kako nalaže protokol.