zanosna argentinka

Bivša najljepša prva dama izgleda bolje no ikada: Njezin stil je besprijekoran, a ova haljina senzacionalna

25.04.2024 u 13:21

Bionic
Reading

Juliana Awada u centar pozornosti dosjela je 2015. godine kada je njezin suprug Mauricio Macri postao predsjednikom Argentine. Tijekom tog razdoblja oduševljavala je ljepotom i besprijekornim stilom. Danas uspješna poslovna žena, a nekada najljepša prva dama nastavlja oduševljavati modnim izričajem

Večera Zaklade Libertad okupila je tako predsjednika Javiera Mileija , njegovog kolegu iz Urugvaja, Luisa Lacallea Poua, i druge bivše čelnike: Mauricija Macrija i Joséa Maríju Aznara iz Španjolske. A neki guverneri, dužnosnici i zakonodavci zemlje također su sudjelovali na sastanku održanom u kompleksu Goldcenter u Parque Norte.

Iako više nije predsjednik Argentine, Mauricio Marci i njegova supruga Juliana Awada i dalje su važna lica na političkoj i društvenoj sceni Argentine. Tako je nekadašnji predsjednički par spremno pozirao prilikom dolaska na godišnju gala svečanost koju organizira Zaklada Libertad u Buenos Airesu, a i ovog puta brojni pogledi su s razlogom bili usmjereni prema lijepoj bivšoj prvoj dami Juliani Awadi.

Naime, Juliana je na crveni tepih stigla u itekako efektnom stajlingu kojim je spojila klasične i vječne komade s haljinom koja doslovce mami poglede. Julianin dobitni stajling uključivao je je kratku crnu haljinu u potpunost načinjenu od međusobno povezanih pločica. Preko haljine nosila je crni sako, a stajling je upotpunila Chanelovom malom crnom torbom te crnim sandalama vrtoglavi visokih potpetica i tako u prvi plan stavila beskrajno duge noge.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inače, svjetsku popularnost Juliana Awada stekla je između 2015. i 2019. godine, kada je četverogodišnji mandat kao predsjednik Argentine odrađivao njezin suprug Mauricio Macri. Tijekom suprugova predsjedničkog mandata Argentinka je slovila je za jednu od najbolje odjevenih, ali i najljepših prvih dama u svijetu.

  • +9
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Ben Kriemann / Zuma Press / Profimedia

Otkako je prestala izvršavati dužnosti prve dame Argentine, jedna od najljepših, ali i najmoćnijih žena svijeta Juliana Awada postala uspješna poslovna žena, ali i ima puno više vremena za obitelj te neke njoj drage stvari kojima se sada može posvetiti. No, dobar stil ne zanemaruje, a njezin nadaleko je poznat modni izričaj, danas osim klasičnih i nenametljivih komada uključuje i neke odvažne krojeve, poput ove crne haljine koja nikog nije ostavila ravnodušnim.