u školi Lambrook

Ona je prava slika i prilika obitelji: Evo zašto je princeza Charlotte omiljena u razredu

10.01.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Osmogodišnja princeza Charlotte izrasla je u djevojčicu koja plijeni pozornost svojom simpatičnošću i neporednošću. Pohađa četvrti razred elitne škole, a učitelji škole puni su riječi hvale o kraljevskoj nasljednici

Izvršavajući svoje kraljevske dužnosti, 8-godišnja princeza Charlotte osvojila je simpatije mnogih. Kao ljupka djevojčica koja slijedi uzor svoje majke Kate Middleton, Charlotte je naslijedila izuzetnu srdačnost zbog koje je i omiljena u razredu.

Princeza Charlotte poznata je po svojoj ljubaznoj i suosjećajnoj prirodi.

Trenutno pohađa četvrti razred u elitnoj školi Lambrook, školi koja jamči o privatnosti Georgea i Charlotte kojima roditelji žele osigurati što normalnije djetinjstvo ispunjeno tipičnim dječjim radostima poput sportskih aktivnosti, crtanja i slobodne igre.

Izvor za Hello! ipak je otkrio ponešto o karakteru princeze: 'Oni su divna djeca. Charlotte je tako ljubazna i prijateljski nastrojena i druga je djeca obožavaju. Dobra je prema mlađoj djeci i vrlo je popularna. I George se čini kao dobar dječak, a mali Louis jednostavno ima puno energije', rekao je izvor.

Kad su William i Kate zauzeti obavezama, vrijeme s njima provodi dadilja koja ih odvodi na sportske aktivnosti.

'Ako William i Kate ikada ne mogu odigrati sportski meč, njihova dadilja ide s njima i provodi većinu vremena trčeći oko ruba igrališta za Louisom. On je tipičan mali, energični petogodišnjak', otkriva izvor.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Charlotte je velika ljubiteljica sporta, a pokazuje i veliki interes za balet. Prisustvovala je na nekoliko predstava sa svojom obitelji, a san joj je i ići na sate baleta.

'Stvarno je sjajno vidjeti djevojke kako sada igraju ove timske sportove. Kada sam odrastala, ragbi i nogomet nisu bili u školi, ali Charlotte sada igra oba sporta', otkrila je jednom prilikom Kate Middleton koja je svoju kćerkicu ove godine povela i na Wimbledon.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju