PLIJENILA ELEGANCIJOM

Mala ali značajna promjena: Princeza Charlene osvanula s detaljem koji 'skida' godine

26.04.2024 u 11:25

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: ROMAN BABIRAD / SIPA PRESS / EVENTPRESS BECHER / IMAGO STOCK&PEOPLE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene već neko vrijeme njeguje imidž plavuše s kratkom frizurom, a nju je ovih dana naglasila detaljem koji 'skida' godine

Sa suprugom, monegaškim princom Albertom, 46- godišnja Charlene sudjelovala je na svečanom otvaranju cjeline posvećene kneževini Monako u Minijaturnoj zemlji čuda, najvećem modelu željezničkog sustava na svijetu, smještenom u njemačkom Hamburgu.

Tim povodom plijenila je elegancijom u izdanju stvorenom od kaputa krem boje i crnog šala svezanog oko vrata., dok je suptilan dašak glamura osigurala impresivnim dijamantnim naušnicama, oplemenivši kratku frizuru.

Nakon što ju je proteklog tjedna, na ragbi turniru Sainte Devote nosila s prednjim pramenovima zataknutim iza uha, u njemačkom Hamburgu debitirala je s punim šiškama anti-age efekta koje su uokvirile njezino lice.

Prošlog je tjedna Charlene nosila 'svečaniji' look s prugastim, pamučno-lanenim sakoom 'Skye' brenda Polo Ralph Lauren, u paru s tamnim modelom traperica i kombinaciji s oštro bijelom majicom.

  • +4
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Bruno Bebert / Pool Monaco / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Spomenuti look istaknula je nude komadima u znaku kožnih salonki s potpisom Manola Blahnika i remenom luksuzne francuske kuće Hermes.