LEONARDO DICAPRIO

Holivudski zavodnik brojne je razočarao novim izgledom: Njegov isklesani torzo u potpunosti je nestao

10.11.2020 u 17:21

Bionic
Reading

Unatoč studenom, holivudski ljepotan Leonardo DiCaprio uživa u omiljenoj ljetnoj zabavi na plaži, na kojoj baš i nije pokazao zavidnu figuru

Zvijezdu filmova 'Titanik' i 'Žal' moglo se u kolovozu često vidjeti na plaži u Malibuu s djevojkom Camilom Morrone, no čini se da je za nju zabava na plaži rezervirana samo za ljetne mjesece.

Leo je tijekom vikenda uživao u Malibuu uživao s ocem Georgeom DiCaprijem, kolegom Emileom Hirschom i drugim prijateljima.

DiCaprio mlađi i Hirsch u jednom su se trenutku čak okupali, no osim što je pokazao hrabrost ulaskom u hladno more, holivudski zavodnik je u sivim kupaćim boksericama pokazao i liniju na kojoj mu ne možemo pozavidjeti.

Da je ovako potkožen završio u oceanu nakon potonuća Titanika, vjerojatno bismo gledali i drugi nastavak kultnog filma.

Uz salo se lakše podnosi hladnoća pa nadajmo se da se Leo izguštao za ovu godinu i da uskoro kreće s pripremama za ljetnu sezonu na plaži.

  • +6
Leonardo DiCaprio na plaži u Malibuu Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavnog glumca uskoro ćemo gledati u Netflixovoj komediji 'Don't Look Up' uz zvijezdanu glumačku postavu koju čine i Ariana Grande, Meryl Streep, Jonah Hill, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Kid Cudi, Matthew Perry, Rob Morgan, Himesh Patel i Tomer Sisley.

Radnja filma, kako je u listopadu najavio Variety, vrti se oko dvojice podčinjenih astronoma koji kreću na turneju po medijima ne bi li cijeli svijet upozorili na razorni asteroid na čijoj se putanji našla Zemlja.