ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

Uživanje s prijateljima i voljenom: Leonardo DiCaprio i 22 godine mlađa Argentinka privlačili su poglede na plaži

11.08.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Ovaj holivudski par nemamo često priliku vidjeti zajedno u javnosti, pa obožavatelji s oduševljenjem dočekaju svaki djelić intime Leonarda DiCaprija i Camile Morrone. Najpopularniji glumački neženja i njegova mlađahna odabranica ljeto provode uz morske radosti

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone ovo ljeto nisu otputovali na neku egzotičnu destinaciju, pa su vruće dane i gradski asfalt zamijenili najpopularnijom kalifornijskom plažom.

Par je snimljen u društvu dugogodišnjih Leonardovih prijatelja na plaži Malibu, a 23-godišnja Camila privlačila je poglede okupljenih. Paparazzi fotografi imali su mnogo posla prišuljati se slavnom paru, pa su fotografije nastale iz velike daljine.

Međutim, golišavo tijelo i skladne proporcije zgodne Argentinke vidljive su jako dobro. Može se primijetiti i kako se 45-godišnji DiCaprio malo zapustio pa mu se vidi zaokruženi trbuščić.

  • +2
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Sam Payne/Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ova atraktivna brineta koja tek ulazi u svijet glume, i iskusni holivudski šarmer u vezi su nešto više od dvije godine. To je za Lea poprilično dug period, obzirom da smo upoznati s njegovom turbulentnom ljubavnom prošlosti.

Modele, glumice i manekenke često je mijenjao, ali izgleda da je u Camili možda pronašao onu pravu.

Upućeni tvrde kako je spreman skrasiti se te uskoro kleknuti s golemim dijamantnim prstenom.