LJETO IZ SNOVA

Holivudska miljenica Jennifer Aniston pokazala nevjerojatnu figuru u bikiniju

12.09.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Da je provela upravo ljeto iz snova i u dobrom društvu, te da je napunila baterije za novu sezonu snimanja, Jennifer Aniston pokazala je na svom službenom Instagram profilu, gdje je obožavatelje počastila nizom fotografija, ali i videa

Otkako je 2019. otvorila svoj račun na Instagramu, Jennifer Aniston do danas je skupila zavidnu brojku od gotovo 43 milijuna pratitelja iz cijeloga svijeta. To ne treba čuditi, jer ova holivudska miljenica dobro zna formulu kojom će privući obožavatelje da posjete njezin profil.

Ovoga ih je puta počastila fotografijama i snimkama nastalim ovog ljeta tijekom odmora kojeg je provela s prijateljima, a među kojima je i voditelj Jimmy Kimmel te glumac Jason Bateman.

A svima se najviše svidjela snimka 54-godišnje Jennifer Aniston na kojoj pokazuje svoju nevjerojatnu vitku figuru u minijaturnom crnom bikiniju, zaogrnuta plavo-bijelim prugastim ručnikom za plažu oko struka. Sa čašom u ruci i šeširom na glavi, Jennifer hoda po pijesku između palmi, a onda se u jednom trenutku okreće i otkriva da se njezin dugogodišnji trud s vježbanjem itekako isplatio.

Tu su i fotografije njezinih ljubimaca, dobrog provoda s prijateljima, ali i iz beauty salona gdje se podvrgnula nekom od tretmana za zatezanje tijela.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto