Justin Theroux

Bivši muž Jennifer Aniston pronašao ljubav s mlađahnom kolegicom

31.08.2023 u 12:28

  • +8

Justin Theroux i Nicole Brydon Bloom

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Justin Theroux prvi put nakon razvoda od Jennifer Aniston izašao je u javnost s novom partnericom. Riječ je također o glumici, a koliko su sretni zajedno pokazuju njihova nasmijana lica i zaljubljeni poljupci

Glumac Justin Theroux gaji ozbiljne simpatije prema kolegici Nicole Brydon Bloom, a zaljubljene dodire par si je upućivao tijekom izlaska u Altro Paradisu u New Yorku u ponedjeljak navečer. U okruženju koje se čini kao 'spoj u četvero' glumci su se nekoliko puta i poljubili, a dobra atmosfera vladala je tijekom cijele večeri.

Nakon večere u restoranu, par je otišao do lokala 'Ray's Bar' kojeg je glumac suvlasnik na Lower East Sideu. Dok su hodali glumac je držao glumicu oko struka, a naposlijetku su se zajedno uputili i prema doma.

Iako nije poznato kako i kada se ovaj novi par upoznao, oboje su fotografirani kako prisustvuju štrajku u New Yorku.

Ovaj romantični istup prvi je takve prirode nakon što se Theroux rastao od Jennifer Aniston 2018. godine. On i popularna zvijezda serije 'Prijatelji' bili su u braku dvije i pol godine, no i danas su bliski prijatelji te se ponekad druže sa zajedničkim prijateljima.

52-godišnji Theroux tako je potvrdio da je vrijeme za nove ljubavne priče, a 23 godine mlađa glumica koja je u ožujku proslavila 29. rođendan u njegovom društvu ne može skinuti osmijeh s lica.

Nicole Brydon Bloom glumica je u usponu, a pojavila se u nekoliko popularnih TV serija uključujući i novu sezonu HBO-ove drame 'Pozlaćeno doba'.