drugačije vode

Jennifer Aniston otkrila kojim poslom bi se bavila da nije glumica

29.08.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Iako uživa u statusu jedne od najtraženijih, Jennifer Aniston otkrila je da bi se bavila posve drugačijim poslom da nije glumica. Njezin je dom dokaz da joj od ruke ide i uređenje interijera

Mnogi već desetljećima prate što i kako nosi Jennifer Aniston! Glumica njeguje dobar stil još otkad je nastupala u seriji 'Prijatelji', a tijekom tih 20-ak godina rijetko kad je kiksala nekom odjevnom kombinacijom. Smisao za lijepo prisutan je u svim sferama njezinog života. Otkako je kreirala profil na Instagramu, Aniston je obožavateljima dala i uvid u svoju privatnost i osobni prostor te otkriva da je jako zanima uređenje interijera.

Glumica je dijelila imanje s bivšim suprugom Justinom Therouxom prije nego što se par razišao u veljači 2018. godine, no uređenjem doma najviše se bavila Aniston jer osjeća veliku strast prema tome.

Godine 2011. kupila je nekretninu iz 1965., a kuća je estetski bila najdalje od onoga što je željela. Njezino imanje u Bel Airu vrijedno je 21 milijun dolara, a kako bi transformirala svoj vinograd na brežuljku, okupila je tim dizajnera interijera i eksterijera te s njima kreirala svoju oazu koja spaja stari i novi svijet.

54-godišnja Aniston već nekoliko je puta govorila o svojoj strasti prema uređenju interijera, a nije tajna da bi tu strast možda i pretvorila u karijeru da nije postala glumica.

'Volim spajati domove i stvarati prostore. Mogu ući u kuću i vidjeti što joj treba. To je zabavan proces. Neki ljudi ga se boje. Može prekinuti odnose. No ja napredujem tijekom tog procesa', ispričala je Aniston te otkrila da se s bivšim suprugom često i svađala oko uređenja jer ponekad nisu imali istu viziju.

Dom u kojem Aniston živi sa psima prostire se na 8500 četvornih metara i ima četiri spavaće sobe, šest kupaonica, vinski podrum i luksuzni bazen.

Pri uređenju svog doma shvatila je da je privlače drvo, kamen i bronca, materijali koji imaju pravu supstancu i dubinu. Bez obzira koliko je nešto lijepo ili glamurozno, mora biti toplo i primamljivo da bi se osjećala dobro u prostoru. Osim toga, komad namještaja treba izgledati seksi, no udobnost je ipak na prvom mjestu, što potvrđuju i vintage kauč Jean Royère Polar Bear, fotelje Jacques Adnet i dnevni krevet Mies van der Rohe raspoređeni u njezinoj dnevnoj sobi.

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju