problematičan odnos

Jennifer Aniston otkrila da je brak roditelja utjecao na njezin ljubavni život

24.08.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Jennifer Aniston se dva puta udavala za glumce Brada Pitta i Justina Therouxa, no nijedan brak nije uspio. Vlastiti bračni promašaji te problematičan brak njezinih roditelja utjecali su na glumicu koja i dalje misli da je lakše biti 'single'

Mnogi se čude jer je glumica Jennifer Aniston već dugo vremena solo, no ona je otkrila da se bolje osjeća kada nije u vezi. Dva neuspjela braka učinila su svoje, a glumica je priznala da su za njezin negativan stav prema bračnom životu donekle zaslužni i roditelji koji joj nisu bili primjer tijekom odrastanja.

Njezin otac John Aniston i majka Nancy Dow rastali su se kada je Jennifer bila djevojčica od devet godina pa tijekom odrastanja nije imala uzor na koji bi se ugledala po pitanju bračnog života. Priznala je da zbog majke i oca nikad nije bila entuzijastična zbog vlastitog bračnog života.

'Nije mi se sviđala ideja žrtvovanja onoga što jesi ili onoga što ti je potrebno, pa nisam baš znala kako to učiniti', rekla je prije nego što je dodala: 'Tako da je bilo gotovo lakše biti samo na neki način solo. Tako da nisam imala nikakav pravi trening u tom davanju i uzimanju.'

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Istaknula je da joj je pravi izazov u odnosu ne zapostaviti sebe i ne žrtvovati vlastite želje kako bi zadovoljila drugu osobu.

Glumica iza sebe ima dva braka, oba neuspješna. Od 2005. do 2005. bila je u braku s Bradom Pittom, a od 2015. do 2018. s glumcem Justinom Therouxom s kojim je i danas u vrlo bliskim odnosima.

Nakon razvoda od Therouxa njezini su prijatelji rekli da je glumica sretna što je sama te fokusirana na vlastitu sreću.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju