NICOLE COSTE

Na gala večeru stigla princeza Charlene, ali i bivša ljubavnica princa Alberta

01.08.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Pomalo čudan trenutak za sve prisutne dogodio se ovih dana u Monte Carlu, gdje je održan 74. Bal Crvenog križa, pod pokroviteljstvom monegaške obitelji. Na bal je stigao princ Albert, sa suprugom princezom Charlene, a među uzvanicima je bila i njegova bivša ljubavnica i majka njegovog izvanbračnog sina

Na sreću po sve, prostor gdje se održavao 74. Bal crvenog križa u Monte Carlu bio je dovoljno velik da se niti u jednom trenutku putevi princeze Charlene i Nicole Coste, bivše ljubavnice princa Alberta, nisu preklopili. No, uzvanici su pomno pratili sve što se događa, iščekujući mogući incident, koji se ipak nije dogodio.

Jedan od najvećih događaja u monegaškoj kneževini održan je ovog vikenda, a na njemu su kao domaćini bili upravo članovi monegaške obitelji predvođeni princom Albertom i princezom Charlene.

Mnoge je zapravo iznenadio dolazak 51-godišnje Nicole Coste, koja s princom Albertom ima izvanbračnog sina, 19-godišnjeg Alexandrea, a svime se pohvalila sama na svom Instagram profilu.

  • +2
Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: LIONEL CIRONNEAU / AFP / Profimedia

Odjevena u crvenu usku haljinu Nicole je izgledala atraktivno dok je pozirala u pomno uređenoj dvorani Salle des Etoiles. Oni koji pomno prate događaje u monegaškoj obitelji smatraju kako je Nicole Coste ovo namjerno napravila, a sve kako bi se osvetila princezi Charlene.

Naime, Nicole nikada nije oprostila Albertovoj supruzi što je njihovog sina Alexandrea, uoči vjenčanja 2011. godine, premjestila iz glavne zgrade palače u krilo namijenjen poslugi.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Nicole Coste i princ Albert u vezi su bili čak šest godina, a ova bivša stjuardesa Air Francea u međuvremenu je postala modna dizajnerica, te se povremeno pojavljuje na događanjima koja organizira monegaška palača.