nicole coste

Bivša ljubavnica princa Alberta objavila zajedničku obiteljsku fotografiju

27.08.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Alexandre Grimaldi u petak je napunio 20 godina, a to je bio povod intimnog druženja na kojem su se okupili samo najbliži. Uz oca Alberta i majku Nicole Alexandre je proslavio rođendan, a ponosna majka objavila je fotografiju s proslave

Izvanbračni sin princa Alberta u petak je proslavio 20. rođendan, a okrugli rođendan proslavio je u krugu obitelji. Rođendanska proslava održana je u intimnom okruženju, a oko stola okupili su se važne osobe za slavljenika Alexandra Grimaldija.

Fotografiju je u petak objavila Nicole Coste, a objavom je pokazala da su ona i princ Albert u dobrim odnosima jer na fotografiji sjede nasmiješeni i vidno dobro raspoloženi. Osim toga, važna je to poruka za sve roditelje koji nisu u bračnoj zajednici, a zajedno odgajaju djecu.

''Otac mi je jednako u srcu kao i majka. Oboje su brižni roditelji, baš sam sretan', rekao je slavljenik nekoliko dana prije svog rođendana otkrivši da je i princ Albert uključen u njegovo odrastanje.

Svi uzvanici okupili su se oko lijepo dekoriranog stola, a princ Albert od Monaka smjestio se pored svog najstarijeg sina s jedne strane, dok mu je s lijeva smještena Nicole. Za stolom je sjedila i Jazmin Grace Grimaldi, Alexandreova polusestra čiji su roditelji princ Albert i Amerikanka Tamara Rotolo.

65-godišnji princ Albert prisustvovao je rođendanskoj proslavi svog prvorođenog sina i prije dvije godine kada mu se pridružio zabavi u noćnom klubu Jimmy'z na proslavi 18. rođendana.

ALBERTOV NASLJEDNIK

Jednoga dana vladat će Monakom, no trenutno princ Jacques i nije oduševljen svojim obavezama

Pogledaj galeriju