nestabilan brak

Brak princa Alberta i Charlene je farsa, a ona živi u Švicarskoj?

24.08.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Brak princa Alberta i princeze Charlene pod povećalom je još od prvog dana kada je Charlene plakala na vlastitom vjenčanju, a da se par ne slaže najbolje tvrde i oni upućeni u događanja u kraljevskoj obitelji. Najnovija govorkanja tvrde da Charlene i Albert više ni ne žive zajedno te da je princeza našla utočište u Švicarskoj

Mnogi se pitaju zašto princeze Charlene često nema na javnim nastupima princa Alberta te zašto s njime ne izvršava kraljevske obveze. I dok neki tvrde da je izbivanje princeze povezano s njezinim zdravljem, najnoviji izvori tvrde da je to zato što Charlene više ne živi sa suprugom u Monaku!

Princeza Charlene od Monaka navodno živi odvojeno od supruga princa Alberta II, a svoje je utočište pronašla u Švicarskoj, dok Albert ostaje u Monaku s osmogodišnjim blizancima princem Jacquesom i princezom Gabriellom.

Par je ovo ljeto proveo vrijeme zajedno ploveći luksuznom jahtom kazahstanskog oligarha uz kojeg se vežu neki 'mutni poslovi', a plovidba u blizini Korzike omogućila im je kvalitetno zajedničko vrijeme koje su proveli uživajući na brodu i u morskim aktivnostima poput vožnje pedalinama.

CHARLENE S djecom

Monegaška kraljevska obitelj na okupu: Usiljen osmijeh najtužnije princeze

Pogledaj galeriju

Međutim, nakon ljetovanja bračni je par krenuo odvojenim putevima. I dok se Albert s djecom vratio u Monako, Charlene nije pošla s njima.

Izvor blizak paru rekao je francuskim novinama da su Charlene i Albert tek prividno par koji se okuplja u Monaku samo za odabrane službene angažmane, dok ostatak vremena provode razdvojeni. Slično navode i njemački tabloidi koji su otkrili da se roditelji izmjenjuju u brizi o djeci.

Kraljevska palača u Monaku nije komentirala te tvrdnje. Međutim, ranije ove godine princ Albert javno je odbacio glasine o bračnim problemima i navodnom odvajanju para, a tvrdnje medija označio je kao zlonamjerne i neistinite.

Princezu uskoro očekuje povratak u Afriku, a hoće li se u domovini zadržati dulje od planiranog saznat ćemo uskoro...

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA