tata od formata

Obiteljska fotografija koja je sve šokirala: Princ Albert od Monaka prvi put na slici sa svojom izvanbračnom djecom

08.11.2022 u 16:17

Bionic
Reading

Princ Albert od Monaka prvi put fotografirao se s dvoje djece koju je dobio u izvanbračnim vezama, a one su, prema mišljenju mnogih, bile šokantne i neprimjerene. Iako je s djecom u dobrim odnosima, ovakvu fotografiju javnost još nije vidjela

Princ Albert od Monaka prije 40-ak godina šokirao je javnost izborima svojih partnerica. Veza o kojoj se dugo pisalo ona je s američkom konobaricom Tamarom, u kojoj je rođena djevojčica Jazmin. Sljedeći njegov izbor bila je stjuardesa Nicole Coste, s kojom je dobio sina Alexandra, a koja je ostala neprežaljena odabranica monegaškog nasljednika.

Neobična fotografija snimljena je u New Yorku, a na internetu ju je podijelila njegova bivša ljubav Nicole, da bi zatim zaključala svoj profil. Princ na fotografiji drži ruku oko svoje kćeri Jazmin, a ona sjedi pored polubrata Alexandra.

Fotografija je snimljena tijekom zajedničkog obroka, a svi troje izgledaju sretno.

Jazmin se prvi put susrela s ocem kada je imala 11 godina, nakon što je to potvrdio DNK test. Vijest da ima kćer princ je objavio kada je djevojčica imala 14 godina tvrdeći da je želio zaštititi njezin identitet dok ne postane punoljetna.

'Divno je što se to dogodilo kada se dogodilo i od tada uživamo u izvrsnom odnosu', rekla je Jazmin.

  • +12
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sina Alexandra princ je priznao nedugo nakon rođenja, kojem nije smio prisustvovati zbog zabrane vlastitog oca koji ga je natjerao da okonča vezu s djetetovom majkom, stjuardesom Nicole, u koju je bio zaljubljen. Bivši par i danas je u dobrim odnosima te se zajednički brinu o sinu.

Princ Albert od Monaka ima još dvoje djece rođene u braku s princezom Charlene, a vjenčali su se 2011. godine.

  • +5
Princ Albert i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Michael loccisano / Getty images / Profimedia