ODMOR IZ SNOVA

Hana Huljić otputovala je iz Hrvatske, ali nije otkrila je li s njom i Petar Grašo

14.11.2021 u 22:49

Bionic
Reading

Lijepa Hana Huljić, kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, 'pobjegla' je iz Hrvatske u susjednu Italiju, gdje uživa u obilascima Venecije

Samozatajna glazbenica svoj privatni život ljubomorno čuva od medija i javnosti, pa je svoju prvu fotografiju na Instagramu nakon što je poput bombe odjeknula vijest da je u vezi s Petrom Grašom, tek sad objavila.

Sudeći prema viđenom, lijepa plavuša nalazi se u Veneciji, a veselo je pozirala s venecijanskom maskom na licu i to na otočiću Burano.

Hana je ostajala vrlo tajnovita i po pitanju osobe s kojom se uputila u Italiju, pa su njezini brojni fanovi ostali uskraćeni za informaciju je li s njom u društvu i Petar.

'Mlada, nježna i lijepa', 'Prelijepa i pametna cura', nisu štedjeli na riječima hvale njezini obožavatelji.

Da su Hana i Petar novi par doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su skupa još od ljeta.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Nakon što su se u medijima pojavili napisi o tome da je kći Vjekoslave i Tončija Huljića trudna, Petar Grašo je za tportal prokomentirao: 'Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', duhovito je tad prokomentirao Petar.

Nedavno je pak na svom Instagram profilu objavio prvu zajedničku fotografiju u društvu Hane. 

Inače, Petar Grašo bio je čak 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a njihov prekid u svibnju izazvao je veliku medijsku pozornost.