SVJETSKI PUTNICI

Sretna obitelj: Maja Šuput uživa u obilasku Istanbula sa sinčićem i suprugom

14.11.2021 u 21:26

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obožavaju putovanja, a u tome ih nije obeshrabrila ni globalna pandemija koronavirusa

Maja, Nenad i njihov maleni sin Bloom već su posjetili Tursku, ali ovoga puta nisu se odlučili za neko luksuzno odmaralište, već živopisni Istanbul.

Uvijek dotjerana Zagrepčanka ponovno je počastila svoje brojne fanove simpatičnom fotografijom sa sinčićem koji je, sudeći po svemu, od svojih roditelja naslijedio i ljubav prema putovanjima.

Pjevačica, poduzetnica i članica žirija 'Supertalenta' za fotografiju s nasmijanim Bloomom snimljenu u sunčanom Istanbulu dobila je samo komplimente.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Joj kako ste vas dvoje slatki', 'Bonbončić', 'Preslatko', poručili su joj brojni pratitelji kojih je gotovo pola milijuna na Instagramu.

Maja je bila odjevena u trendi sako, traperice s modernim rupama i crne combat čizme s potpisom Prade kakve obožavaju fashionistice, dok je maleni Bloom nosio bež džemper, crne hlačice i slatke tenisice.

Tročlana obitelj vrijeme krati šetnjama, ali i dobrim shoppingom u najpoznatijim dizajnerskim dućanima, koji se nalaze u trgovačkom centru Istinye Park, a kako to izgleda, pokazala je Maja u Instagram Storyjima gdje je objavila video snimke.

Inače, Bloom koji je rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici uskoro će proslaviti osam mjeseci pa će ponosna mama fanove zasigurno iznenaditi nekom simpatičnom objavom.