FANOVI UZBUĐENI

Franka Batelić odložila mikrofon i primila se bušilice: 'Samo me pozovite, sve mogu popraviti'

22.01.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Prošlo je sad već godinu dana otkako je Franka Batelić na svijet donijela sina Viktora. Maleni nasljednik potpuno je okupirao njen život, no ponosna mama nije zapostavila posao koji je njena druga ljubav. Simpatičnom fotografijom pjevačica je na Instagramu najavila nove poslovne pothvate

Dok mnogi pjevači miruju i čekaju bolje dane, Franka Batelić je aktualnu pandemiju iskoristila za rad na novim pjesmama. Prije mjesec dana lijepa Istrijanka je izbacila hit 'Plan B', a sada je na svom Instagram profilu otkrila kako je proteklih dana ponovno vrijedno snimala, ne otkrivši je li riječ o snimanju spota ili editorijala.

Supruga nogometaša Vedrana Ćorluke na svojoj posljednjoj fotografiji na Instagramu pozira u seksi odjevnoj kombinaciji - vrućim kožnim hlačicama i jakni, mrežastim čarapama i visokim čizmama do koljena, dok je kosu za ovu prigodu nosila podignutu u visoki kovrčavi rep.

Ipak, najzanimljiviji detalj je onaj u njenoj ruci. Franka je za potrebe snimanja nakratko mikrofon zamijenila bušilicom i svojim fanovima poručila da je spremna za sve vrste kućanskih popravaka.

'Just call me up, I can fix it! Popravak vodoinstalacija, monataža namještaja, postavljanje pločica... you name it! Ne... snimanje s mojom ekipom ne bi bilo snimanje bez bar jedne ovakve fotke', napisala je Franka uz fotografiju nastalu na snimanju.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačici su fanovi poručili kako jedva čekaju vidjeti što im je pripremila. 'Znam da će biti odlično', 'Aaaa jedva čekam!', 'Najbolji sta svi', 'Jedva čekamo čuti što si nam ponovo spremila', nizali su se komentari vidno uzbuđenih pratitelja.

Za Frankinu frizuru pobrinuo se frizer Zvonimir Franić, dok je za make up bio zadužen vizažist Karlo Rusan koji stoji iza brenda Ruka Beauty.