GODIŠNJA TOP LISTA

Unatoč manjku društvenih događanja, dobrih kombinacija nije nedostajalo: Evo koga je Fashion Guru ove godine uvrstio na popis najbolje odjevenih Hrvata

  • 09.01.2021 u 16:08

  • Bionic
    Reading

    Dežurni modni kritičar tportala Fashion Guru sastavio je svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih osoba u Lijepoj Našoj za 2020. Godinu iza nas obilježila je pandemija pa su Hrvatice i Hrvati društvena događanja uglavnom zamijenili šetnjama špicom i online druženjima. Bilo je malo prilika za dotjerivanje, no neki se nisu dali smesti. Mjesto na Guruovoj top listi i ove godine osigurale su brojne poznate dame, ali i jedan muškarac, dok je lentu najbolje odjevene Hrvatice u 2020. zasluženo ponijela Đurđa Tedeschi

    Lista najbolje odjevenih u 2020. godini

    10. Jadranka Đokić

    Nekim damama dovoljno je da se samo nekoliko puta pojave u javnosti ili na crvenom tepihu pa da ostanu zabilježene. Slučaj je to s Jadrankom Đokić - njezino pojavljivanje na ovogodišnjem Sarajevskom filmskom festivalu bilo je sasvim dovoljno da i ove godine bude na mojoj top listi.

    • +4
    Jadranka Đokić Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

    9. J.R. August (Nikola Vranić)

    Definitivno je ovo njegova godina i bilo bi potpuno nezahvalno da nije uvršten i na ovu top listu. Njegovom uspjehu, kvaliteti i originalnosti mogu pozavidjeti svi kolege, jer koliko god oni radili muziku koja vrišti s radiopostaja, kad čuješ i jednu njegovu pjesmu - oni se mogu sakriti. Osim dobre muzike koju stvara, njegov neobavezan, a ipak originalan stil također je prepoznatljiv, makar to bili samo naočale i šešir.

    • +4
    J.R. August (Nikola Vranić) Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

    8. Marija Vučković

    Kakav bi to bio hrvatski političar ako se ne spomene barem u nekoj aferi, a to se na početku dogodilo ministrici poljoprivrede Mariji Vučković. Njezinu kolegicu Josipu hvalili su da je dobro odjevena makar je po meni uvijek bila pretenciozna, ali zato ministrica Marija ima potencijala. Koliko vidimo, ima dosta neuobičajen stil za jednu političarku, kreacije joj nisu stroge, već mekane, i ona ih nosi pomalo nonšalantno. Za sada smo ju vidjeli da otvara hrvatski supermarket, a nadam se da će u svojim idućim potezima biti bolja nego što je s odjećom.

    • +5
    Marija Vučković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

    7. Franka Batelić

    Jest da je prošle godine bila prva na ovoj listi, to ne znači da se modno srozala, već je imala drugih stvari na pameti. Njezina povećana obitelj joj je na prvom mjestu i, kako bismo rekli, čim se to stavi na mjesto, ona će opet doći u sam vrh, jer znamo da Franka itekako ima stila.

    • +5
    Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    6. Barbara Kolar

    Poznata voditeljica privatno nije opterećena odjećom, ali kada treba voditi neki show, kao što su 'Zvijezde pjevaju', itekako je sređena. Dobar odabir haljina koje su joj skladno stajale na lijepu figuru bio je dovoljan da se Barbara i ove godine nađe na top listi.

    • +3
    Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

    5. Nevena Rendeli Vejzović i Jelena Rozga

    Sredinu moje top liste zaslužile su već poznate dame iz javnog života, plavuše koje su dokazale da znaju dobro se skockati. Jest da su obje desetkovane što se tiče javnog života, ali to ne znači da su sa svojim obožavateljima manje komunicirale. Novinarka Rendeli imala je i previše posla sa svojom povećanom obitelji, ali je ipak pokazala svoj stil na rijetkim društvenim događanjima. On je uvijek jednostavan, ali zanimljiv, i rekao bih da je Nevena već dugo dosljedna svojem stilu, sve samo ne dosadnom.

    • +3
    Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

    Jelenu Rozgu ne treba previše spominjati jer je ona već učestala na ovim top listama. Voli nositi i promovirati hrvatski dizajn, a luda je za dobrim cipelama. Njezina pojavljivanja i koncerti bili su limitirani, ali na društvenim mrežama pokazala je da se čak bolje odijeva privatno i neobavezno, nego kada je namontirana.

    • +7
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    4. Sabina Glasovac

    Znamo da se uvijek bolje čitaju loše kritike, nije moja kolumna jedina, ali kada vidite slike Sabine Glasovac, vidite i da je imala više itekako dobrih modnih trenutaka. Noseći jednostavnu eleganciju s pokojom primjesom življih boja, ova političarka nije samo ostala dosljedna svojim stavovima, već i onim modnim. Možda se nije trebala sa svima pojavljivati na slikama, ali to je nažalost politika, ne možeš uvijek birati.

    Njezina modna elegancija ipak je prevladala da dođe ovako visoko na ljestvici najbolje odjevenih.

    • +3
    Sabina Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    3. Severina Kojić i Nikolina Pišek

    Pišek ili Severina, Severina ili Pišek, stalno se njih dvije vrte među najbolje odjevenim osobama ne samo u Lijepoj Našoj, već u cijeloj regiji. Tako da ih nikako ne smijemo zaobići, ali isto tako to je predvidljivo. Smatram da je njihov istančan modni ukus, koji se razvijao godinama, jer su sazrijevale i jer su imale mogućnosti, sve bolji i bolji. Tako da čisto sumnjam da će ikada otići s ovakvih lista najbolje odjevenih.

    Severina i Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    2. Iva Radić

    Već je dugo na javnoj sceni te bivša manekenka i bivša žena nogometaša doživljava baršunastu renesansu. Iva osim što još snima modne kampanje, na Instagramu štanca modne slastice svaki dan. Ok, većina je to prodajnih stvari koje ona itekako dobro zna upakirati. Iva je prepoznatljivo modno ime u Hrvatskoj i zbog njezinog dobrog, istančanog, trendovskog i ne previše napadnog modnog ukusa definitivno zaslužuje ovako visoko mjesto.

    Iva Radić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

    1. Đurđa Tedeschi

    Dame iz familije Tedeschi izmjenjuju se na ovoj top listi iz godine u godinu. Prošle je bila Lada, a ove godine gospođa Tedeschi starija. Da nije bilo nje i njezinih pojavljivanja na Stradunu, vjerojatno ne bismo imali baš nikakvu ni modnu sezonu. Kako bi naši vrli političari, turističke zajednice i ministrica turizma rekli, spasili smo sezonu makar sada imali najgore brojke, a ja bih rekao - ona je spasila modnu sezonu jer njezine kombinacije zaslužile su da ove godine budu na broju jedan.

    • +4
    Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL