za rastopiti se

Vedran Ćorluka pokazao novu fotografiju svog sinčića s još jednim preslatkim članom obitelji

21.01.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Već je prošlo godinu dana otkako su Franka i nogometaš postali roditelji sina Viktora. Premda vjerojatno nisu ni slutili kakva ih godina očekuje, za njih je 2020. bila posebna

Nježne trenutke sa sinčićem, kako ga od milja zove, Vikijem, Vedran Ćorluka nerijetko podijeli na društvenoj mreži. Ovog puta 33-godišnji nogometaš ga je fotografirao kako hrani njihovog kućnog ljubimca, a fotografiju je opisao riječima 'moji dečki'.

Mališanu koji je početkom siječnja proslavio prvi rođendan, čini se, pas Oskar je i dalje jedna od dražih zanimacija. Ova pasmina je Shiba Inu, ujedno jedna od najstarijih pasmina na svijetu, a u živote Franke i Vedrana ušao prije sedam godina. Poznati par je u brojnim prilikama pokazao je kako ga doživljavaju kao člana obitelji.

Podsjećamo, supružnici Batelić i Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u Istri, a dvije godine kasnije dobili su svoje prvo dijete. Bolji početak 2020. nisu mogli isplanirati. Dolazak svog sinčića s nestrpljenjem su iščekivali, a dječačić je na svijet odlučio doći u nedjelju, 5. siječnja 2020. godine. Franka je tog jutra osjetila prve trudove, a Vedran je dovezao u zagrebačku Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj i uz nju bio čitavo vrijeme, bodreći je.

  • +4
Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL