UDAJE SE JENNIFER

Papire za razvod možda je potpisala, no bivša supruga Billa Gatesa i dalje vjeruje u ljubav

16.09.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Početkom kolovoza napokon je finaliziran razvod Melinde i Billa Gatesa, kojim su raspodijelili i svu imovinu koju su stekli tijekom braka. A unatoč svemu, sad već bivša Gatesova supruga i dalje vjeruje u ljubav, posebice onu svoje kćeri Jennifer koja se uskoro udaje i kojoj je organizirala djevojačku zabavu i to na obiteljskom imanju pored jezera, vrijednom 125 milijuna dolara

57-godišnja Melinda Gates svoje je probleme, baš kao i propali brak s Billom Gatesom, stavila po strani i posvetila se važnom danu za nju, ali posebice za njezinu najstariju kćer Jennifer Gates. U luksuznoj vili pored jezera, koju su ona i Gates kupili tijekom braka i čija se vrijednost procjenjuje na 125 milijuna dolara, održano je slavlje, točnije djevojačka zabava za Jennifer, koja bi se uskoro trebala udati za svog dugogodišnjeg dečka Nayela Nassara.

Upravo je Jennifer Gates na svom Instagram profilu objavila fotografije sa zabave i zahvalila mami na tome što je napravila posebno slavlje samo za nju.

Na fotografijama 25-godišnja Jennifer i njezina majka nasmijane se druže s dragim prijateljicama, ali i ženskim članovima obitelji, koji su pozvani na djevojačku. Svoje zaruke s egipatskim jahačem, ova je mlada i perspektivna jahačica najavila je u siječnju 2020., a čini se kako je sada sve spremno i za samo vjenčanje.

Na licu Melinde Gates očitavala se sreća i zadovoljstvo, unatoč tome što su početkom kolovoza finalizirani papiri te je razvod od Billa Gatesa postao konačan. Brakorazvodnom parnicom Gatesovi su podijelili bogatstvo od 130 milijardi dolara, od čega je Melindi pripala polovica.

  • +8
Bill i Melinda Gates Izvor: EPA / Autor: JULIEN DE ROSA