obiteljska zavrzlama

Thomas Markle o Meghaninom pismu: 'Mislio sam da ću dobiti maslinovu grančicu, no dobio sam bodež u srce'

10.02.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Otac Meghan Markle s javnošću je odlučio podijeliti sadržaj kćerina pisma koji je napisala kao odgovor na njegove javne napade. Thomas Markle, međutim, tvrdi kako je Meghanino pismo zapravo daleko od pomirljivog, a javnosti ga je odlučio otkriti nakon što je njezinih pet prijatelja dalo anonimne intervjue američkom magazinu People

Senzacionalno pismo koje je Meghan Markle napisala svom otuđenom ocu netom nakon vjenčanja s britanskim princom Harryjem prvi je put otkriveno javnosti.

Za potez objave pisma Thomas Markle odlučio se prošlog tjedna nakon što je pet bliskih prijatelja vojvotkinje odlučio dati anonimne intervju američkom magazinu People.

Njezini bliski prijatelji otkrili su kako je Meghan bila vidno uznemirena zbog javnih napada njezina oca upućenih njoj i princu Harryju zbpg čega mu je odlučila napisati pismo moleći ga da svoje nesuglasice riješe daleko od očiju javnosti. Meghanin otac izjavio je da je pismo, čiji je sadržaj objavio britanski Daily Mail, daleko od pomirljivog i da ga je ostavilo uništenim.

  • +8
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Pismo ocu napisano na pet stranica Meghan je poslala u kolovozu prošle godine te razotkriva njezinu otuđenost prema ocu. U spomenutom pismu Meghan optužuje oca da joj je slomio srce 'na milijun komadića' davanjem intervjua tabloidima, izmišljenim pričama i javnom napadu njezina supruga, britanskog princa Harryja.

Vojvotkinja od Sussexa ocu je zamjerila i njegov potez odbijanja financijske pomoći nakon pretrpljena dva srčana udara optužujući ga za nezahvalnost.

Ovaj bivši holivudski filmski djelatnik koji danas živi u Meksiku izjavio je kako nikada nije želio javno objaviti sadržaj Meghanina pisma 'iz poštovanja prema njoj' no kaže kako je bio prisiljen to učiniti jer je njegov sadržaj lažno prikazan u javnosti.

Suprotno tvrdnjama njezinih bliskih prijatelja, Thomas Markle izjavio je kako Meghan pismom nije pokušavala 'izliječiti njihov gorki raskol'. 'Mislio sam da ću dobiti maslinovu grančicu, no dobio sam bodež u srce', izjavljuje 74- godišnji otac vojvotkinje od Sussexa odbacivši sugestije kako se nije trudio popraviti odnos s kćeri nakon njezina vjenčanja.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Thomas Markle smatra nepravednim činjenicu da su kćerini bliski prijatelji odlučili iskoristiti medije kako bi okrenuli istinu dok je on kritiziran zbog davanja 'šačice' intervjua medijima.