SLATKE BRIGE

Ella Dvornik u problemima: Čini se da malena Balie još nije spremna dobiti brata ili sestru

07.02.2020 u 21:28

Bionic
Reading

Proslavljena blogerica i kći kralja funka, Ella Dvornik, uskoro će postati mama po drugi put. Ona i suprug Charles Pearce presretni su zbog proširenja obitelji, ali ne i njihova dvogodišnja kćerkica Balie Dee koja trenutno prolazi kroz fazu ljubomore, vrlo tipičnu za svu djecu kada saznaju da će dobiti brata ili sestru

Malena Balie Dee dosad je bila centar svijeta svojih roditelja, no to će se uskoro promijeniti jer u obitelj Elle Dvornik i Charlesa Pearcea stiže beba broj dva. Sasvim je razumljivo da roditelji više ne mogu posvetiti punu pažnju prvorođenom djetetu kada u kuću stigne novorođenče oko kojeg je potrebna konstantna briga.

No sigurni smo da će Ella i njezin suprug paziti da njihova mezimica ima dovoljno pažnje da se ne osjeti zanemarenom ili manje voljenom od bebe. Ljubomorni ispadi i protesti malene Balie već su počeli, a blogerica je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju koja to slikovito prikazuje.

Ella je za bebu koja uskoro stiže u njihov dom kupila novi krevetić u koji je Balie brže-bolje legla. Kada joj je mama rekla: 'To nije za tebe, to je za bebu', Balie koja je otkako je progovorila mali poliglot, na engleskom protestirajući uzviknula: 'Nooooo baby!'.

Fotografija je Elline obožavatelje dobro nasmijala, a neke i prisjetila na vremena kada su i njihova djeca prolazila kroz istu fazu.

'Ista situacija je i kod nas... bit će veselo', Moja rodica je rekla mami kad je bila mala - mama možemo li bracu vratiti u rodilište?', Trebala si kupiti 2 krevetića za mir u kući', Moja curka se pravi da je beba, plače, trazi sisku, mora jesti, podrignuti... presmiješno za vidjeti, a ima 3,5 godine', 'Jako poznato haha, nadam se da će ubrzo proći ova faza', Isti problem sam imala prije poroda, poslije više ne, znala je odmah da je od brace krevet', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Iako često s obožavateljima dijeli fotografije s ultrazvuka i informira ih o bebinom napretku, Ella još uvijek nije otkrila spol djeteta, poštivajući želju supruga da tu tajnu ipak još neko vrijeme zadrže za sebe.

Ella Dvornik u novim BiteMyStyle kreacijama Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA