OTKRILE DETALJE

Ove poznate Hrvatice nedavno su uselile u nove domove i svima pokazale kako su uredile svoje životne oaze

23.01.2020 u 14:30

Bionic
Reading

Njihov je život pod svjetlom reflektora. Mnoge inspiriraju svojim radom, pojavama na crvenom tepihu, no nema onog tko ne poželi pogledati kako su uredile svoje mirne životne oaze. Danas im je to puno jednostavnije jer postoji Instagram

Poznata lica koja gotovo svakodnevno gledamo na malim ekranima, slušamo na radiju ili čitamo o njima u medijima često napominju koliko žude za privatnošću. No ponekad otvore vrata domova i pokažu kako izgleda unutar njihova četiri zida.

Među njima je nekoliko poznatih Hrvatica koje su promijenile adrese ili adaptirale i preuredile svoje domove i to ponosno pokazale na društvenim mrežama. Ima li išta slađe od truda kupovine namještaja, kombiniranja i dizajniranja, premještanja i 'glancanja', nagraditi lijepim komentarima na društvenim mrežama?

Nedavno smo imali priliku vidjeti stan Natali Dizdar. Zadarska pjevačica oduvijek je sanjala o stanu s visokim stropovima, a prije nekoliko godina ga je konačno pronašla u centru Zagreba. Sad ga je konačno uredila u toplom, retro stilu uz pomoć prijatelja arhitekte.

Doris Pinčić Rogoznica je za razliku od svoje zadarske sugrađanke, svoje gnijezdo svila u kući. Ona i njezin suprug intenzivnim radom u proteklih osam godina uštedjeli za svoju dom iz snova koji se nalazi u Velikoj Mlaki. Uz kuću voditeljice je i vrt od 130 kvadrata u kojemu planiraju saditi voće i povrće, a u njihovom novom domu nalazi se i poveća kuhinja u kojoj će Doris moći snimati svoje kulinarske emisije.

Iskustvo s kupnjom i adaptacijom stambenog prostora na Instagramu je pokazala Mirela Priselac Remi. Sudeći prema fotografijama, pjevačica grupe Elemental preferira skandinavsku estetiku. Stan u centru zagreba kupila je u prilično derutnom stanju, što se moglo vidjeti iz fotografija koje je ranije objavljivala. Promijenila je prozore, podove i pločice te je hrvatska glazbenica stvorila pravi dom u kojem sada istinski uživa.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić živi s dečkom, mladim poduzetnikom Sandrom Murom u prostranom stanu s velikim prozorima i osvjetljenjem na podu u kojem dominiraju elegancija, dizajnerski komadi namještaja, puno ogledala i modernih detalja (među kojima su brojne zajedničke fotografije sretnog para).

Zbog povećanja obitelji Ella Dvornik je morala pronaći veći dom. Blogerica je ranije najavila da će preseliti u kuću, no onda je objasnila da će to biti tek na ljeto. Njezini znatiželjni pratitelji na društvenim mrežama jedva su dočekali prvu fotografiju trenutne rezidencije. Dvornikovih, koju je 28-godišnja blogerica objavila na Instagramu. Borave u prostranom stanu s vrtom.

Glumica Nataša Janjić više puta se na Instagramu pohvalila sa svojim elegantnim stanom visokih stropova u kojem dominiraju bijela boja, a crno-bijele pločice i luster prepun razglednica i čestitki dali su pečat ulasku u stan.

Poduzetnica i gastro influencerica Lana Klingor Mihić nakon što je s obitelji preselila u okolicu Zagreba i uredila kuću, na red za uređenje došlo je i potkrovlje. 'Skockala' ga je modernistički, a namijenila ga je svojoj velikoj strasti – kulinarstvu i druženja uz guštanje u hrani.