OTOČNA OAZA

Danijela Dvornik otvorila vrata svoje preuređene kuće na Braču: 'Pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto veliko i udobno'

27.01.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Prošle godine udovica kralja funka krenula je u vanjsku obnovu kuće na Braču, gdje rado ljetuje i provodi svaki slobodan trenutak, a onda se bacila na interijer koji je sada predstavila javnosti

Danijela Dvornik odlučila je svojim Instagram pratiteljima pokazati rezultate višemjesečnih radova na obnovi i rekonstrukciji obiteljske kuće na otoku Braču. Marljiva Danijela dala si je truda pa je nakon vanjskih radova na fasadi, otvorima, krovu i vrtu, krenula iz temelja preurediti interijer i dizajn svoje morske oaze u kojoj rado provodi svaki slobodan.

Nekoliko mjeseci trajali su radovi, a kuća je bila u raznim fazama tijekom postupka, no sada je već u svom punom sjaju.

Udovica Dine Dvornika pokazala je kroz nekoliko fotografija za kakav se stil interijera odlučila. Pala je odluka da svoju ljetnu kuhinju napravi u crnoj, netipičnoj boji za kuće na obali, a u sve su se izvrsno uklopili drveni i sivi detalji.

U prostoru prevladava i mnoštvo personaliziranih detalja, a cijeli jedan zid posvećen je uspomenama cijele obitelji.

'Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike, ali tako hladne i dosadne, no pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto 'veliko' i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje', poručila je Danijela.

Na katu kuće nalazi se spavaonica koju je uredila u starinskom stilu.